A murit Cristina Stamate! Actriţa avea 71 de ani

a murit cristina stamate

Actrița Cristina Stamate, în vârstă de 71 de ani a murit la Spitalul Floreasca.

Actrița Cristina Stamate a fost internată de urgență la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din București. Un echipaj SMURD a fost chemat, asta după ce actrița a anunțat că se simte rău.  „Este venită la noi, pentru că i s-a făcut rău. Este în investigații. Are o patologie preexistentă importantă și, după ce o investigăm, stabilim dacă rămâne internată sau nu', spunea Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Surse medicale au declarat că actrița Cristina Stamate avea multiple suferințe, printre care un accident vascular cerebral și probleme cardiace. Încă de la internarea ei, în secția de Terapie Intensivă, prognosticul a fost rezervat.

Citeşte şi Cristina Stamate, transportată de urgență la spital

Cristina Stamate a murit în zorii zilei de 27 noiembrie

'Actrița Cristina Stamate a murit luni, în jurul orei 6.50', a declarat pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Florasca, Bogdan Oprița.

În 2016 Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, intervenţia a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză şi montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea inimii.

S-a făcut actriţă din dorinţa celor apropiaţi

Supranumită “Sufletul teatrului de estradă din Bucureşti”, Cristina Stamate şi-a dorit mai întâi să devină avocat. Chiar s-a pregătit pentru Facultatea de Drept, însă a devenit studentă la Teatru.

M-am făcut actriță pentru că examenul la Institutul de Teatru s-a dat înainte cu două săptămâni și pentru că nu eram foarte hotărată. Eu îmi doream să devin avocată dar cei din jurul meu spuneau ce talentată sunt eu și cum ar trebuit să mă fac eu actriță', decalara cu ceva vreme in urma la Digi24 Cristina Stamate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse