Motive pentru care oamenii atractivi tind să fie singuri

S-ar putea părea că a fi incredibil de atrăgător îți duce viața la un alt nivel. Totul pare să le fie oferit acestor persoane pe tavă totul. De asemenea, este mai ușor să îți găsești un iubit sau o iubită de vis atunci când ai „acel vino-ncoace'. Cu toate acestea, iată că în realitate lucrurile nu stau chiar așa.

De ce oamenii atractivi sunt singuri?

Este mult mai ușor să vorbești cu o persoana simplă decât cu un supermodel care pare a fi mult peste nivelul tău. În cele din urmă, băieții sunt nerăbdători să vorbească cu femei superbe, iar fetele preferă bărbații cu aspect mediu. Utilizatorii masculini de pe Reddit explică acest lucru spunând că evită să vorbească cu fete frumoase pentru a se proteja de respingere și de afectarea stimei de sine, scrie Bright Side.

„Toți sunt actori”, „Atrag fetele/băieții ca zahărul pentru o furnică” sau „Nu pot suporta să fiu gelos tot timpul”. Acestea sunt doar câteva lucruri care pot trece prin mintea oamenilor atunci când se gândesc să se întâlnească cu o persoană atractivă. Unii s-ar putea îngrijora în legătură cu faptul că iubitul lor chipeș le va rămâne fidel. Băieții mai puțin atrăgători, însă, sunt mai atenți, mai amabili și le fac pe femei să se simtă mai apreciate.

Pentru majoritatea oamenilor, este greu de crezut că o persoană atractivă poate fi singură. Băieții și fetele nici măcar nu se gândesc să se apropie de potențialul iubit sau iubită de vis. Dacă admiratorul află că cealaltă jumătate a visurilor lor este singură, tot se mai chinuie, deoarece sunt intimidați de frumusețea lor.

Fetele atrăgătoare sunt îngrijorate că așa-zișii lor iubiți le-ar putea folosi pentru a se da mari în fața prietenilor săi. La urma urmei, oamenii frumoși sunt adesea judecați după aspectul lor, iar oamenii pot uita de personalitatea lor.

Oamenii atractivi sunt văzuți ca fiind pretențioși

Acest lucru este valabil mai ales dacă sunt timide și atractive în același timp. Potrivit sursei citată anterior, un utilizator Reddit a povestit o întâmplare: „Am ieșit să ajut un prieten la un eveniment, iar el mi-a prezentat o mulțime de oameni care lucrau la târg. Am vorbit frumos cu ei, apoi m-am așezat într-un loc în care să nu deranjez pe nimeni, deoarece erau ocupați să își vândă meșteșugurile oamenilor. Ceva mai târziu, prietenul meu mi-a spus că toată lumea credea că sunt arogant pentru că m-am așezat departe de toată lumea.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii