Monica Macovei, implicată într-un accident rutier. Fiul victimei, strigăt de ajutor în mediul online: „Oameni buni, tata este”

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției a fost implicată într-un accident rutier în weekendul care tocmai s-a încheiat. Impactul a fost cu un motociclist care a intrat pe sensul de mers al politicianului, iar starea acestuia pare a fi foarte gravă.

Monica Macovei a transmis un mesaj la scurt timp de la impact pe rețelele de socializare în care explica cum a avut loc teribilul accident și susținea că nu știa nimic de starea de sănătate a victimei.

„Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care airbagurile s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul să îşi revină, de câteva ore încerc să obţin informaţii despre starea lui', a scris Monica Macovei pe Facebook.

Același lucru l-a transmis și fiul bărbatului. Acesta se afla în Spania în momentul producerii accidentului și încerca să afle cum se simte tatăl său.

„Oameni buni, știe cineva despre accidentul moto în care a fost implicată Monica Macovei? Motociclistul este tatăl meu și nu știu nimic despre el. La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult, orice informație', a scris bărbatul în mediul online.

Ulterior, din surse oficiale, potrivit Libertatea, tânărul a aflat că motociclistul „este stabil, conștient, internat pe secția terapie intensivă a Spitalului Județean Constanța'.

„Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală. Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o să fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!', a mai scris băiatul victimei în secțiunea de comentarii a propriei postări.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri