Monica Ghiuță a murit cu o mare povară pe suflet. Nu și-a putut ierta niciodată gestul pe care l-a făcut în trecut

Monica Ghiuță a murit cu o mare povară pe sufletSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Monica Ghiuță a murit cu o mare povară pe suflet. Gestul pe care l-a făcut cu foarte mulți ani în urmă și pentru care nu s-a putut ierta niciodată a fost dezvăluit de jurnalista Camelia Csiki pe pagina ei de Facebook.

Monica Ghiuță, o prezență discretă

Monica Ghiuță a fost o prezență discretă în ultimii ani de viață. Și cu aceeași discreție a plecat din această lume, la doar două zile după ce împlinise 79 de ani. Actrița a părăsit scena vieții pe 28 iulie 2019, iar vestea morții ei a fost făcută publică după ce înmormântarea avusese deja loc, în cadrul unei ceremonii restrânse.  

Monica Ghiuță, cunoscută telespectatorilor și din reclama unei mărci de ulei, s-a stins purtând în suflet o mare durere. A vorbit despre aceasta în urmă cu exact trei ani, la funeraliile Reginei Ana a României.

Monica Ghiuță a murit cu o mare povară pe suflet

Acum, jurnalista Camelia Csiki, realizator și prezentator al longevivei emisiuni “Ora regelui” de la TVR, a dezvăluit întâmplarea care i-a produs durerea pe care a purtat-o toată viața în suflet marea actriță:

În urmă cu exact trei ani, am plâns cu Monica Ghiuță în fața Palatului Regal de pe Calea Victoriei, la funeraliile Reginei Ana. Venise să aprindă o lumânare și să-i ceară astfel iertare Regelui Mihai pentru că , în urmă cu mai bine de 70 de ani, a rupt din abecedarul ei fotografia Regelui pentru că așa îi ceruse învățătoarea la școală. Nu se iertase pentru gestul acela și m-a impresionat că a venit la palat, deși nu se simțea bine și se deplasa greu“, a scris jurnalista pe Facebook.

Actrița a fost atacată de maidanezi în 2008

Pe 15 mai 2008, Monica Ghiuţă a fost atacată de o haită de câini maidanezi în zona Unirii. Una dintre muşcături a fost atât de gravă, încât i-a pus viața în pericol. Asta întrucât a fost mușcată la numai câţiva centimetri de arteră femurală. „Eu cer emanciparea ţării cu privire la atitudinea faţă de aceşti câini. Nu înseamnă că sunt de acord cu eutanasierea lor. Eu vreau că toată lumea să plece integră de acasă şi seară să se întoarcă la fel, povestea, la acea vreme, regretata actriţă.

Citeste si

Unul dintre cei mai talentați actori români s-a sinucis. Actorul în vârstă de 41 de ani activa la Teatrul Excelsior din București

Actori români care au murit în anul 2017. Lumea teatrului și filmului este mai săracă fără ei

Personalități din România care au murit în 2018. A fost anul în care ne-au părăsit mari artiști, politicieni, oameni de televiziune

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete