Unul dintre cei mai talentați actori români s-a sinucis. Actorul în vârstă de 41 de ani activa la Teatrul Excelsior din București

Unul dintre cei mai talentați actori români s-a sinucisSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Unul dintre cei mai talentați actori români s-a sinucis. Marian Rădulescu avea 41 de ani și activa la Teatrul Excelsior din București.

Actorul Marian Rădulescu de la Teatrul Excelsior a murit pe 6 iulie. Anunțul a fost făcut de colegii săi, pe pagina de Facebook a instituției.

Cu sufletul greu anuntăm că ieri ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază!', scrie pe pagina de Facebook a Teatrului Excelsior.

Unul dintre cei mai talentați actori români s-a sinucis din cauza problemelor financiare și a problemelor din relația de cuplu

Potrivit Libertatea, actorul Marian Rădulescu s-a sinucis, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia. Acesta avea în ultima perioadă atât probleme financiare, cât și probleme în relație.

Marian Rădulescu s-a născut pe 9 octombrie 1978 și a făcut parte din trupa Teatrului Excelsior din anul 2001, când a absovit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte (Actorie), la clasa profesorilor Ion Lucian și Victor Radovici.

După absolvirea facultății, a jucat pe scena Teatrului Excelsior în spectacolele de absolvire ale promoției de actori din care a făcut parte, majoritatea în regia lui Victor Radovici: „Cocoșelul neascultător”, de Ion Lucian, „Fetița cu chibrituri”, după H.C. Andersen, „Bădăranii”, de Carlo Goldoni, și „O noapte furtunoasă”, de I. L. Caragiale.

Ulterior, a făcut parte din distribuția spectacolelor pentru copii, cum ar fi „Ninigra și Aligru”, după Nina Cassian, „Prostia omenească”, după Ion Creangă, „Ora veselă… cu tâlc”, de Ciprian Cojenel.

În 2011, la inaugurarea noului sediu al Teatrului Excelsior, Marian Rădulescu a jucat în cele două spectacole pregătite pentru acest eveniment: „Vrăjitorul din Oz”, după Lyman Frank Baum, și „Snoave cu măști”, de Ion Lucian. În ultimele stagiuni a avut roluri importante atât în spectacolele pentru copii (Șobol din „Degețica”, după H.C. Andersen, Fratele mijlociu în „Prâslea cel Voinic și merele de aur”, după Petre Ispirescu), cât și în spectacolele dedicate adolescenților („Călăul în Umbre”. Un studiu de Georgiana Barcan și Ilinca-Anamaria Prisăcariu, Ghiță din „TimeAholics”, de Bogdan Capșa, Geronte/Temnicer în „Iluzia comică”, de Pierre Corneille).

Sursa foto: facebook Marian Radulescu, facebook Teatrul Excelsior

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Stiri