Cum a cerut-o Steve Schroeter în căsătorie pe Catrinel Sandu?

Catrinel Sandu și Steve Schroeter
Vezi pozele

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, Catrinel Sandu, logodnicul ei Steve Schroeter și cei patru copii ai lor, fiicele lui Catrinel și băieții lui Steve, au vorbit despre viața lor de familie în Statele Unite ale Americii.

Cum a cerut-o Steve Schroeter în căsătorie pe Catrinel Sandu?

Întrebat dacă a cerut-o pe Catrinel în căsătorie în manieră clasică, întâi de toate vorbind cu tatăl ei, Steve a mărturisit:

„O, sigur că da! Am cerut-o de la tatăl ei, Nicu, care nu ştia foarte bine limba engleză, dar era de faţă şi un prieten apropiat de-al lor, care ştia foarte bine limba.

Aşa că, atunci când am rămas doar noi trei, am vorbit cu tatăl ei, fiindcă avea cine să traducă.”

„Ţie ţi-am spus, Catrinel, cum a fost atunci? Nu am fost îmbrăţişat de-atâtea ori niciodată în viaţa mea.

Nicu era atât de fericit. Unii poate se gândeau la un moment mai solemn de genul:

„Domnule Sandu, aş vrea să cer mâna fetei dvs.” Dar de-ndată ce a înţeles ce urma să spun, nu m-a lăsat să termin, a sărit în sus de bucurie”, a continuat Steve pentru sursa citată anterior.

Întrebată cum a fost cucerită și convinsă din nou să se căsătorească, vedeta a mărturisit: „A început întâi prin a le cuceri pe Sara şi pe Lara. Apoi pe părinţii mei.

Apoi pe cei mai apropiaţi prieteni. Eu tot spuneam că oricum locuim împreună ca o familie, de ce ar fi nevoie să ne căsătorim? Tu ai mai fost însurat înainte, eu am mai fost căsătorită. Ştim ce înseamnă un mariaj ..”

Cum stau cu pregătirile de nuntă?

Dar, cum pentru Steve mariajul este foarte important, cuplul a decis să facă și următorul. „Pregătirile sunt gata. Mai avem DJ-ul, ormamentele. Vom aduce și băuturi alcoolice. Am mai sistat pregătirile pentru că nu a fost momentul.

Nunțile acolo nu sunt mare bătaie de cap ca la noi. Nu e cu dar sau plic. Se aduc cadouri.  O să stăm trei zile la resort, toți cei care vin la nuntă”, a declarat Catrinel Sandu în emisiunea Agenția Vip de la Antena Stars, potrivit Unica.ro.

De peste 10 ani, Catrinel Sandu locuieşte în Statele Unite ale Americii. În 2006 s-a căsătorit cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, alături de care s-a mutat peste Ocean, în Florida.

Cei doi s-au despărţit în urmă cu trei ani. Divorţul s-a pronunţat în decembrie 2017. Cele două fetiţe ale lor, Sara şi Lara, au rămas cu mama lor.

Catrinel locuieşte acum în Sarasota, alături de logodnicul ei Steve, medic stomatolog. Bărbatul a mai fost și el căsătorit, din căsnicia anterioară având doi fii, Luke și Mark.

Foto: Instagram

Citește și: 

Au trecut 38 de ani de la nunta Prințesei Diana și a Prințului Charles! 5 secrete de la nunta regală

Meghan Markle a editat ediția de septembrie a revistei britanice Vogue! Cum arată coperta?

Cristina Spătar a vorbit despre depășirea divorțului de fostul ei soț: „A fost o perioadă de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete