Mirela Vaida, amenințată din nou

Mirela Vaida pare să fie o țintă constantă a atacurilor verbale sau fizice, pe platourile de filmare ale emisiunii „Acces direct', de la Antena 1.

De data aceasta, subiectul care a stârnit reacții aprinse a fost legat de presupuna fiică ilegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Fratele acestuia, Roger, a vrut să aibă un drept la replică. Aceasta, în schimb, i-a amenințat pe cei prezenți în platou, spunând că, „dacă ar avea posibilitatea ar arunca o găleată de apă opărită' peste toți cei prezenți în studioul televiziunii.

Mirela Vaida a reacționat imediat și a i-a răspuns acestuia: „De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți. (…) Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere'.

De altfel, nu este pentru prima dată când Mirela Vaida este ținta unor astfel de răbufniri sau atacuri. Un incident celebru este cel în care o femeie a intrat dezbrăcată în studio și a aruncat un bolovan în apropierea prezentatoarei. Reținută și dusă la secția de poliție, aceasta a revenit, două luni mai târziu, și a spart geamurile intrării în televiziune.

„Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie. Am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tentativă de omor. Nu înțeleg! Nu au reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată, ziua în amiaza mare, în sediul nostru și iată ce face, la doar cinci metri de locul în care mă aflu eu', povestea Mirela Vaida imediat după eveniment.

Citește și: Nadine, dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri