Mirela Boureanu Vaida a spus adevărul despre revenirea sa la „Mireasă pentru fiul meu”! Ce se va întâmpla cu acest proiect de televiziune

Vezi pozele

Mirela Boureanu Vaida a devenit celebră datorită rolului său de prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu', care a fost difuzată ani buni la Antena 1. De ceva vreme însă, prezentatoarea a lucrat în cu totul alte proiecte de televiziune, iar despre această emisiune nu se mai știe nimic de ceva vreme.

În ultima perioadă însă, au circulat în presă mai multe zvonuri care au spus că prezentatoarea ar reveni la cârma emisiunii care a consacrat-o, după întoarcerea Simonei Gherghe la „Acces Direct'. Lucrurile se pare însă că stau cu totul altfel. Mirela Vaida a postat astăzi, un mesaj pe pagina sa de socializare prin care le-a explicat admiratorilor ei care este, de fapt, situația reală.

Mirela Boureanu Vaida a spus adevărul despre revenirea sa la „Mireasă pentru fiul meu'

De asemenea, ea a mărturisit și că pregătește o surpriză, dar care nu are, însă, nicio legătură cu show-ul matrimonial.

„Bună dimineaţa, prieteni! Am primit foarte multe mesaje prin care m-aţi întrebat dacă sunt adevărate zvonurile conform cărora ar reveni Mpfm cu mine ca prezentator! Nu este adevărat nimic! Nu ştiu nimic despre revenirea acestui show! Noi acum lucrăm la un nou proiect de emisiune care va intra pe post după jumătatea lunii februarie, însă noul proiect nu are nicio legătura cu show-ul „Mireasa pentru fiul meu'. Nu vă pot da mai multe detalii acum însă vă rog să aveţi incredere! Vă mulţumesc pentru apreciere şi loialitate!! Vă trimit gândurile mele bune!', a scris Mirela Vaida, pe pagina sa de socializare.

„Orice emisiune cu tine e bine venită! / Mirela dragă, nu contează atât de mult emisiunea, contează că revii!', i-au scris admiratorii.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Mirela Boureanu Vaida, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mirela Boureanu Vaida trece prin momente dificile. Fetița prezentatoarei tv a ajuns la spital

Ce va face Mirela Boureanu Vaida după ce Simona Gherghe va reveni la emisiunea „Acces direct'

Fotografie de colecție cu Mirela Boureanu Vaida! Cum arăta în urmă cu 13 ani, la debutul în televiziune

Ce notă a luat Mirela Boureanu Vaida la examenul de Bacalaureat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete