Ce va face Mirela Boureanu Vaida după ce Simona Gherghe va reveni la emisiunea „Acces direct”

Mirela Boureanu Vaida a fost premiată, miercuri, la gala „Gala Performanței & Excelenţei', organizată de Adela Diaconul. Cu această ocazie, prezentatoarea a povestit puțin despre noutățile din viața ei.

În curând, Simona Gherghe se va întoarce la emisiunea „Acces direct', de la Antena 1, așa că pe Mirela Boureanu Vaida o așteaptă ceva schimbări.

„Am mai ieşit din cadrul obişnuit, cu emisiunea şi cu casa, cu copiii, şi am venit la gală, însă stau puţin, până când se va încheia programul bonei. Sunt la mâna ei. Am şi spectacole, duminică am fost la Cluj, unde am prezentat un spectacol-maraton la aniversarea de 18 ani a Antenei 1 Transilvania. Am o plăcere în tot ceea ce fac', a declarat Mirela Vaida, pentru click.ro, miercuri seara la gală.

Ce va face Mirela Boureanu Vaida după ce Simona Gherghe va reveni la emisiunea „Acces direct'

Prezentatoarea a povestit și cum își va petrece sărbătorile de iarnă.

„Va urma o perioadă încărcată, însă de Revelion, după mulţi ani în care am muncit, îmi iau o pauză, nu voi cânta nicăieri. Voi pleca cu soţul şi copiii la ski, în Austria, într-o staţiune montană. Mergem să ne deconectăm şi să stăm pe pârtie. Sper să nu mă recunoască lumea, voi sta nemachiată, voi avea linişte. Pentru anul viitor îmi doresc ce am avut şi până acum, o casă plină, cu râsete, cu veselie, cu multă muncă şi multe satisfacţii. În ceea ce priveşte un alt treilea copil, nu ne-am hotărât când, dar cred că da, am vrea să vină şi al treilea', a mai povestit Mirela Boureanu Vaida.

Ea prezintă emisiunea „Acces Direct', din luna aprilie a acestui an, înlocuind-o pe titulara Simona Gherghe după ce aceasta a născut.

„Simona revine din ianuarie la , iar pentru mine se vor pregăti nişte proiecte despre care nu vă pot spune acum foarte multe lucruri. Nu cred că va fi un reality-show, deşi fanii ştiu că asta aşteaptă. Nu depinde de mine, şi nici de ei', a mai adăugat Mirela Vaida.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Simona Gherghe și Mirela Boureanu Vaida, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Fotografie de colecție cu Mirela Boureanu Vaida! Cum arăta în urmă cu 13 ani, la debutul în televiziune

Ce notă a luat Mirela Boureanu Vaida la examenul de Bacalaureat?

Mirela Boureanu Vaida a cerut ajutorul psihologului specializat în relaţiile de cuplu

Abia a născut, dar Mirela Boureanu Vaida nu se oprește aici! Când va veni al treilea copil?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete