Ce notă a luat Mirela Boureanu Vaida la examenul de Bacalaureat?

Chiar dacă a trecut ceva timp de când a terminat liceul și a dat examenul de Bacalaureat, Mirela Boureanu Vaida nu a ratat ocazia de a se lăuda cu nota mare pe care a obținut-o la examen.

Pentru că astăzi s-au afișat notele la Bacalaureat, Mirela Boureanu Vaida a devenit nostalgică preț de câteva minute și le-a spus celor ce o urmăresc ce notă a obținut la examenul maturității. Vedeta de televiziune a susținut examenul de Bacalaureat în 2005, asta după ce a urmat un profil real, cu specializarea matematică-informatică.

Ce notă a luat Mirela Boureanu Vaida la examenul de Bacalaureat?

Examenul de Bacalaureat s-a dovedit a fi unul nu tocmai complicat pentru Mirela Boureanu Vaida. Vedeta a reușit să obțină media finală 9,62.

“Eu am dat bacul în 2005, zici că a trecut o eternitate. Da, la Liceul de Informatică din Iași. Dacă vă uitați în ochii mei, chiar mă și vedeți că sunt deșteaptă. L-am luat cu 9,62. Nu se afișau pe vremea aia că mă lăudam și eu. Trebuie să o spun pe gură că altfel nu se află.”, a spus Mirela Boureanu Vaida în emisiunea '2k1'.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mirela Boureanu Vaida.

Foto: facebook

Citește și:

Anca Țurcașiu este o mamă mândră. Băiatul ei a obținut nota 10 la matematică. Uite ce note a luat la celelalte două probe ale examenului de Bacalaureat

Carmen Simionescu a luat examenul de Bacalaureat 2017! Ce note obținut fiica lui Adi Minune

Nicole Cherry a promovat examenul de Bacalaureat 2017. Uite ce note a obținut cântăreața

S-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2017! Ce notă a luat Ilinca Băcilă, concurenta de la Eurovision 2017

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete