Cine este noul iubit al Adelinei Pestrițu? Cei doi au fost surprinși sărutându-se pe stradă

Adelina Pestrițu este un personaj interesant în lumea showbiz-ului românesc. Ceva vreme a fost prezentatoare la emisiunea „Wow biz', de la Kanal D, ulterior a renunțat televiziune și s-a ocupat mai mult de proiectele sale personale.

De-a lungul timpului, Adelina Pestrițu s-a iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți de la noi, cum ar fi Liviu Vârciu, Sorin Boiangiu, George Ţiganu şi Răzvan Ispas. Una dintre cele mai cunoscute și controversate relații ale sale a fost cea cu Ștefan Sprianu, care este cunoscut sub numele de Speak.

Cei doi s-au despărțit însă în urmă cu aproximativ doi ani, iar de atunci Adelina s-a schimbat complet, din toate punctele de vedere.

Cine este noul iubit al Adelinei Pestrițu?

Acum se pare că bruneta și-a refăcut din nou viața și are un nou iubit. Este vorba despre un băiat plin de tatuaje, pe care îl cheamă Virgil Șteblea și este cunoscut sub numele de Fucky. Zvonurile spun că această poreclă a pornit de la felul în care le cucerește pe femei, conform click.ro. Multă vreme, Adelina Pestrițu s-a ferit să apară alături de acest băiat.

Astă vară, însă bruneta a fost surprinsă pe stradă în compania lui Virgil. Ba mai mult decât atât, cei doi nu s-au ferit să-și împartă gesturi tandre. Cât va dura însă relația celor doi, rămâne de văzut. Cert este că Adelina este în continuare rezervată în privința asumării publice a acestei relații.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: click.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Speak a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Adelina Pestrițu: „Nu mai cred în împăcare'

Adelina Pestriţu este veveriţa Andie, în „Nut Job 2: Goana după alune'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete