Fotografie de colecție cu Mirela Boureanu Vaida! Cum arăta în urmă cu 13 ani, la debutul în televiziune

Mirela Boureanu Vaida a apărut pentru prima dată la televizor, în urmă cu 13 ani, în calitate de moderator. În anul 2004, Ea prezenta pe atunci o emisiune live alături de Cosmin Seleși. Purta părul creț și era destul de slabă.

Fotografie de colecție cu Mirela Boureanu Vaida

Cu toate acestea, deși a trecut mai bine de un deceniu de atunci, se pare că Mirela Vaida nu s-a schimbat prea mult. Aspectul tenului și al siluetei sunt aproape la fel ca în ziua de astăzi, mai ales că prezentatoarea a născut, între timp, doi copii.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu', a spus Mirela Vaida, potrivit libertatea.ro.

Astăzi, prezentatoarea se poate considera o femeie împlinită, care la vârsta de 35 de ani, are tot ce și-ar putea dori. Se poate lăuda cu o carieră înfloritoare, dar și cu o famlie frumoasă care o face fericită.

Pentru a vedea mai multe imagini cu prezentatoare deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce notă a luat Mirela Boureanu Vaida la examenul de Bacalaureat?

Mirela Boureanu Vaida a cerut ajutorul psihologului specializat în relaţiile de cuplu

Abia a născut, dar Mirela Boureanu Vaida nu se oprește aici! Când va veni al treilea copil?

A slăbit spectaculos în doar 4 luni după ce a născut! Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit secretul ei: „Nu țin diete!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati