Meseria mea? Sunt tată!

Dragostea de mamă e atât de la vedere, că mulţi o uită pe cea de tată. Ce poate schimba ea în sufletele unor bărbaţi tineri, cu cariere strălucite, care practică şi „meseria de tată ca pe unul dintre cele mai firești lucruri din lume?

Un original din cap până-n picioare

Robert Diaconeasa are 28 de ani, este soțul creatoarei de modă Ana Novic și tatăl lui Ingrid, o fetiță superbă care a împlinit un an, și este, într-o combinație unică: actor, entertainer, jurnalist și blogger de mare succes la daddycool.ro.

Robert face presă de la 16 ani, televiziune de la 18 și este omul care le-a luat sute de interviuri vedetelor din România și nu numai, a apărut în reclame foto și video de la 17 ani, joacă în piese de teatru, prezintă evenimente şi îşi iubeşte la nebunie „fetele. Cuvântul de ordine în profesie şi în „meseria de tătic dedicat este „originalitate şi mărturiseşte că scopul său în viaţă este să inspire oamenii prin lucrurile pe care le face.

„Tot ce se întâmplă pe blog este fresh pentru România. Sunt cel mai tânăr tată din blogosfera națională, am un look atipic, fresh și foarte young (cine nu mă cunoaşte din postura de tătic încă se miră când află că am un copil de un an deja, mai ales că vârsta şi fizicul nu mă încadrează chiar în categoria taților clasici), iar toate aceste lucruri reprezintă o combinație singulară. Colac peste pupăză, mai sunt și tatăl unei fetițe incredibile și căsătorit cu Ana Novic, o creatoare de modă extrem de talentată, în vârstă de 32 de ani, care are o poveste de viață incredibilă, pe care o împărtășim.

Amândoi am pornit de jos, nu am avut sprijin din partea părinților pentru că ei nu au înțeles exact cu ce ne ocupăm, ne susținem singuri de foarte mulți ani și am ajuns să lucrăm cu cele mai mari vedete din România și să fim recunoscuți pentru talentul și profesionalismul nostru. Cu toate astea, ne-am cunoscut abia în urmă cu 4 ani, însă timpul ne-a demonstrat că suntem suflete pereche.

Ideea blogului DaddyCool.ro mi-a venit în timp ce Ana era însărcinată cu Ingrid, dar la început nu eram convins că este cu adevărat o idee bună. Însă, la trei luni după naşterea fetiţei, am realizat că ceea ce aşteptam eu era ceva care să mă inspire cu adevărat, să fie o sursă inepuizabilă de povești pentru mine. Iar acel «ceva» era, de fapt, «cineva». Fiica mea, care venise pe lume să mă ajute și să mă motiveze să fac ceva inedit în România. Ceva cu adevărat special.

DaddyCool.ro nu este un simplu blog de parenting, este o parte din mine. E un altfel de jurnal în care te simți mult mai aproape de povestitor, simți că ești alături de el în aventura pe care o trăiește. Este locul în care poveștile prind viață şi locul în care ne poți vedea pe noi crescându-ne copilul în cel mai relaxant mod cu putință.

Unde poți descoperi locuri noi și interesante prin intermediul călătoriilor dese pe care le facem, unde ne poți însoți la diverse evenimente la care participăm, unde poți lua parte la proiectele în care suntem implicați, descoperi oameni ale căror povești chiar merită promovate, afli despre cazuri sociale și cum te poți implica în rezolvarea lor, poți lua în calcul o variantă despre cum să îmbini viața profesională cu cea personală și multe alte lucruri originale.

Sursele principale de inspirație pentru blog sunt fetele mele iubite și tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Am ales să ne prezentăm în această formulă pentru că putem fi un exemplu de ambiție și de voință care arată că poți deveni o poveste de succes, indiferent din ce mediu provii.

Citește continuarea în pagina următoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii in familie