Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Meghan Markle și Prințul HarrySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În continuarea luptei Ducilor de Sussex cu tabloidele britanice, mesajele cuplului regal trimise tatălui Ducesei, Thomas Markle, înaintea nunții lor din luna mai a anului 2018, au fost făcute publice.

În documentele oficiale obținute de E! News, Meghan (38 de ani) și Harry (35 de ani) arată instanței încercările lor de a-i comunica fostului producător.

„Tom, sunt Harry și te voi suna acum. Te rog răspunde, mulțumesc!” / „Tom, Harry din nou! Chiar trebuie să îți vorbesc. Nu trebuie să îți ceri iertare, înțelegem circumstanțele, dar să „vorbești public” doar va înrăutăți situația.

Dacă o iubești pe Meg și vrei să fii corect te rog sună-mă, existând alte două opțiuni de a trata această situație, fără implicarea presei care a și creat intenționat această împrejurare. Așa că te rog sună-mă pentru a-ți putea explica.

Eu și Meg nu suntem supărați, trebuie doar să îți vorbim. Mulțumesc!” / „Orice discuție cu presa VA fi în dezavantajul tău, ai încredere în mine, Tom.

Doar noi te putem ajuta, așa cum am încercat din prima zi”, acestea sunt mesajele Prințului, potrivit documentelor, după ce Thomas ar fi trimis un alt mesaj în care își cerea iertare și confirma că nu va veni la nunta lor.

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice

Documentele notează de asemenea că Ducesa de Sussex a aflat despre infarctul suferit de tatăl ei după ce fostul producător a vorbit cu jurnaliștii publicației TMZ. La o zi, pe 15 mai 2018, Meghan i-a scris tatălui ei:

„Încerc să dau de tine din weekend, dar nu răspunzi la niciunul dintre apelurile sau mesajele noastre ..

Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale și am luat toate măsurile necesare protejării tale, dar nu sunt sigură ce altceva aș mai putea face dacă nu ne răspunzi …

Ai nevoie de ajutor? Putem trimite echipa de securitate din nou? Îmi pare foarte rău să aud că ești în spital, dar trebuie te rog să iei legătura cu noi … În ce spital ești internat?”.

„Eu și Harry am luat decizia de a trimite aceeași echipă de securitate pe care ai refuzat-o în weekend pentru a fi prezentă și pentru a se asigura că ești în siguranță.

Vor fi la dispoziția ta oricând vei avea nevoie. Te rog, te rog sună cât de repede poți … toată situația asta este îngrijorătoare, dar sănătatea ta este cea mai importantă.”

Potrivit documentelor, Thomas ar fi răspuns că va sta în spital câteva zile și a refuzat oferta de securitate.

Meghan ar mai fi primit un apel pe care l-a pierdut la ora 4:57, în dimineața nunții, dar nu a primit alte mesaje sau apeluri ulterior.

Trustul Associated Newspapers, dat în judecată de cuplul regal

Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday și întreg trustul din care acesta face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori redactate de Ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează de mai bine de un an”.

Demersul legal este finanțat din fondurile private ale cuplului, iar orice sumă câștigată în urma procesului va fi donată organizațiilor caritabile ce luptă împotriva hărțuirii.

Publicația Mail on Sunday a răspuns declarației Ducelui: Mail on Sunday își susține materialul și se va apăra viguros.

În mod special, negăm categoric acuzațiile referitoare la modificarea scrisorii ducesei pentru a-i altera semnificația”.

Ulterior acestor informații, tatăl Ducesei a admis că el a fost cel care a dat publicității doar anumite fragmente din scrisoare, altele părându-i-se mult prea dureroase.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și: 

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit semnificația numelui fiului lor, Archie Harrison

Cum plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să celebreze aniversarea de un an a fiului lor?

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete