Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Aimee Anne DuffySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

La sfârșitul lunii februarie, artista Duffy (35 de ani) a mărturisit că, în urmă cu 10 ani, a fost agresată sexual, motiv pentru care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor.

Duminică, 5 aprilie, solista a detaliat experiența sa într-un mesaj publicat în mediul online.

„Mă neliniștește că această poveste conține durere când atât de mulți dintre noi avem nevoie de opusul acesteia în vremurile pe care le trăim.

Pot spera doar ca rândurile acestea să servească drept o modalitate de a ne distrage de la ceea ce trăim sau ca o alinare datorită gândului că cineva poate să iasă din întuneric după o astfel de întâmplare”, scrie Duffy.

În continuarea textului, solista își sfătuiește cititorii să nu continue dacă nu sunt pregătiți să afle detaliile terifiante ale agresiunii sale.

În același material, cântăreața mărturisește că decizia de a nu vorbi despre experiența sa a făcut-o să „se simtă singură”.

„Am permis violului să-mi devină companion. Eu și retrăirea lui. Nu voiam să mai am această legătură intimă cu el. O decadă în această intimitate m-a distrus. A trebuit să mă eliberez.”

Cântăreața mai spune și că a luat în considerare opțiunea de a-și schimba numele și de a se muta într-o altă țară, fiind mult prea speriată să-și reia activitatea muzicală și să facă față constant întrebărilor de genul: „Unde ai fost până acum? / Ce s-a întâmplat cu tine?”.

Duffy mai admite că nu ar fi putut să „fabricheze o poveste oarecare”, deși nu dorea nici să-și dezvăluie adevărata experiență crezând că asta i-ar ruina viața.

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Ulterior, solista a ajuns la concluzia că, ascunzând cele petrecute, nu-și va face decât rău, hotărând să fie onestă.

„Violul mi-a furat drepturile, lăsându-mă să experimentez o viață trăită cu frică. Deja mi-a răpit o treime din viață.”

„Era ziua mea. Am fost drogată într-un restaurant, apoi agresorul a continuat să mă drogheze pe o perioadă de patru săptămâni.

Am și călătorit într-o altă țară. Nu-mi pot aminti să fi urcat într-un avion, ci doar că mă aflam la un moment dat în spatele unui vehicul.

Am fost închisă într-o cameră de hotel, iar făptașul a revenit și m-a violat. Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă în cameră după cele întâmplate.

Am fost închisă pentru încă o zi. El nu m-am privit. Trebuia să merg în spatele lui. (…) M-am gândit să fug, dar nu aveam bani și mi-era frică să nu sune poliția și să fiu căutată ca o persoană declarată dispărută.

Am luat avionul cu el înapoi. Am fost calmă și pe cât de normală se putea în acea situație. Apoi am ajuns acasă, în locuința mea. Stăteam, priveam în gol, ca un zombie.

Știam că viața îmi era în pericol. Mi-a confesat că vrea să mă ucidă.” De teamă, artista nu a făcut nimic.

După cele petrecute, un apropiat a vizitat-o și a observat cât de absentă și afectată era. Prima persoană căreia i s-a confesat a fost un psiholog, însă la multe luni de la incident.

În încheiere, Duffy mărturisește că nu știe ce urmează să se întâmple în viața ei, dar că în sfârșit face un pas înainte către a lăsa ultima decadă din viața ei în urmă.

Întregul text îl găsiți AICI!

Foto: Instagram

Citește și:

Artista Pink, diagnosticată pozitiv cu virusul COVID-19! „Eu și fiul meu Jameson arătam simptome”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Prințul Harry regretă că s-a îndepărtat de familia regală: „Este copleșit de sentimente de vinovăție”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete