Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit

Ana Bogdan și Norris Măgeanu

Potrivit prietenilor comuni ai fostei perechi, în urmă cu mai puțin de o lună, către finalul lui martie, Norris Măgeanu și Ana Bogdan s-au despărțit, informează Click!.

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit

Pilotul de raliuri și-a actualizat statusul de pe contul personal de Facebook din Într-o relație în Singur, iar Ana a șters toate fotografiile de pe Instagram în care apărea alături de fostul ei logodnic.

Mai mult decât atât, jucătoarea de tenis nu mai poartă inelul de logodnă, bijuterie la care nu renunța nici în timpul meciurilor și pe care o purta la jumătatea lunii trecute, când se antrena pe stadionul Tineretului alături de Jaqueline Cristian, mai scrie Click!.

Dintr-o fotografie publicată la începutul acestei luni, Ana pare să se fi izolat în această perioadă în Sinaia, alături de familia ei, nu alături de Norris.

Ana și Norris urmau să aniverseze trei ani de logodnă pe 29 aprilie 2017

„Mulțumesc! Mulțumesc pentru că îmi aduci zâmbetul pe chip și pentru că îmi umpli inima de bucurie în fiecare zi.

Mulțumesc pentru grijă, mulțumesc pentru că îmi dai puterea să merg mai departe după fiecare înfrângere, făcându-mă să-mi testez limitele în fiecare zi.

Îți mulțumesc pentru că ești cel mai bun prieten al meu, tovarăș de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soț.

Mulțumesc pentru călătorii deasupra norilor, pentru aventuri de neuitat, pentru toate momentele care ne-au tăiat respirația și pentru cele pe care nu le-am trăit încă.

Îți mulțumesc că exiști, că ești aici indiferent de orice! Te iubesc și abia aștept să trăiesc toți acești ani alături de tine, până când vom ajunge la 80 ani, ținându-ne de mâini și zâmbind unul către altul, spunându-ne:

«Am făcut-o!». Ești pe jumătate om, pe jumătate univers. Sunt norocoasă și recunoscătoare să te am ca omul meu!”, scria pe Instagram, după logodnă, jucătoarea de tenis, potrivit Click!.

Norris Măgeanu a format un cuplu cu prezentatoarea TV Corina Dănilă

Pilotul de raliuri este tatăl unei fiice, Rianna (15 ani), din relația cu prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă (47 de ani).

Fostul cuplu s-a separat în anul 2009. În anul 2013, bărbatul a format un cuplu cu sora modelului internațional Catrinel Menghia, Lorena.

Potrivit OK! Magazine, la vremea aceea, perechea se fotografiase la o nuntă la care participau în calitate de cuplu la Casa Centrală a Armatei.

Deși păreau foarte fericiți împreună, Norris și Lorena s-au despărțit la scurt timp.

Foto: Facebook

Citește și:

Corina Caragea, despre decizia de a deveni mamă: „Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață”

Cum îi ocupă Ilinca Vandici timpul fiului ei în izolare? „Găsim în fiecare colțișor câte ceva”

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete