Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit semnificația numelui fiului lor!

Meghan Markle,Prințul Harry și fiul lor Archie

După doar câteva zile de la separarea oficială a cuplului de familia regală a Marii Britanii, Prințul Harry (35 de ani) și Meghan Markle (38 de ani) au dezvăluit numele noii lor organizații non-profit, denumire inspirată de prenumele fiului lor Archie în vârstă de 11 luni.

Așadar, Ducele și Ducesa de Sussex au dezvăluit că numele noii lor fundații va fi „Archewell”, în onoarea fiului lor.

Perechea a confirmat că atât numele organizației, cât și numele fiului lor [Archie Harrison Mountbatten-Windsor] au fost inspirate din grecescul Arche care înseamnă „sursă a acțiunii”.

„Archewell este o denumire ce combină un termen străvechi care înseamnă putere și acțiune și un altul, well, care evocă resursele profunde la care fiecare dintre noi trebuie să apelăm”, a declarat cuplul.

Potrivit publicației britanice Telegraph, Archewell va fi o organizație umbrelă care plănuiește să includă grupuri de suport emoțional, o rețea multi-media educațională, un website de bună-stare și propriul lor program caritabil de voluntariat.

Într-o altă declarație, perechea mărturisea și că „vor să facă ceva semnificativ, ceva care să conteze”.

Nicio dată oficială a lansării nu a fost dezvăluită publicului larg, Meghan și Harry focusându-și atenția către susținerea oamenilor în situația curentă din cauza căreia întreaga lume se confruntă cu pandemia de coronavirus.

Cuplul mai spune de asemenea că organizația va fi lansată la „momentul potrivit”.

„În fața posibilității ca aceste informații să fie difuzate de presă, ne-am simțit dornici să împărtășim povestea din spatele a ceea ce ne dorim ca această organizație să reprezinte”, au mai spus cei doi.

Ducii de Sussex s-au mutat în Los Angeles

Harry și Meghan locuiesc în prezent în aria metropolei Los Angeles. După anunțul că își dorește să se separe de familia regală a Marii Britanii, familia a locuit pe Insula Vancouver.

La momentul anunțului, cuplul a dezvăluit că plănuiește să-și împartă timpul între America de Nord și Marea Britanie.

„A fost dintotdeauna planul lor de a se stabili ulterior în California, având în vedere că vor lucra în Statele Unite”, a declarat o sursă, pentru ET.

Meghan se simte puternic legată de Canada după ce a petrecut peste 6 ani filmând serialul american Suits, cu toate acestea însă, fosta actriță s-a născut și a crescut în Los Angeles.

Mama Ducesei, Doria Ragland (63 de ani), locuiește de asemenea în LA. Vestea relocării cuplului vine în urma speculațiilor cum că Ducesa și-ar putea relua cariera în actorie.

„Harry privește înainte spre viitorul alături de familia sa”, a declarat o sursă, pentru People„Vor petrece timp în California … Nu privește înapoi.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Actorul Alec Baldwin va deveni tată pentru a șasea oară! Soția lui este însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete