Cum plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să celebreze aniversarea de un an a fiului lor?

Meghan Markle, Printul Harry si fiul lor Archie

Meghan Markle (38 de ani) și Prințul Harry (35 de ani) sunt nevoiți să anuleze sau amâne planurile stabilite pentru aniversarea de un an a fiului lor Archie.

Cu viitorul „în aer” din cauza pandemiei de coronavirus, Ducele și Ducesa de Sussex au fost nevoiți să regândească planurile de celebrare a primului an din viața fiului lor.

O sursă a dezvăluit pe E! News că, înaintea epidemiei, Meghan, Harry și Archie ar fi trebuit să călătorească înapoi în Regatul Unit pentru a revedea familia regală, dar că recent „planurile acestea au suferit modificări”.

„Cred că, în cercul membrilor familiei regale, se spera ca Ducii de Sussex să revină în Marea Britanie în luna mai, fie înainte, fie după ce deja participaseră la Jocurile Invictus din Olanda de luna viitoare și ar fi trebuit de asemenea să participe la Parada Zilei de Naștere a Reginei, Trooping the Color, pe 13 iunie”, mai spune sursa.

Cum plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să celebreze aniversarea de un an a fiului lor?

„Dar cu acele două evenimente anulate, Harry și Meghan s-au stabilit în Los Angeles, California, unde vor petrece restul săptămânilor viitoare. Archie va celebra primul lui an de viață alături de părinții lui.”

Sursa a adăugat, „Speranța era ca prima zi de naștere a lui Archie să fie cumva marcată alături de câțiva dintre membrii familiei regale, verișori, bunici și nași, în Marea Britanie”.

Deși nu se vor putea alătura membrilor familiei regale, sursa spune că există posibilitatea ca Archie să fie celebrat alături de mama Ducesei, Doria Ragland.

Doria locuiește în Los Angeles, asemenea Ducilor, însă nu se știe cât de aspre vor fi restricțiile și dacă ea va putea să li alăture lui Meghan, Harry și Archie.

Indiferent de cum vor decurge lucrurile acum, Ducii de Sussex vor organiza o mică adunare atunci când va fi posibil, chiar dacă ziua de naștere a micuțului va fi trecut.

Aniversarea lui Archie „nu va fi marea celebrare pe care ei o plănuiau cu prietenii, familia și nașii acestuia”.

Familia regală se pregătește de asemenea pentru ziua de naștere a Prințului Louis, fiu cel mic al lui Kate Middleton și al Prințului William, care va împlini doi ani.

Petrecerea nu va fi foarte diferită de celebrarea obișnuită a Ducilor de Cambridge care pregătesc o adunare mică în locuința lor din Norfolk, publicând un nou portret al celui celebrat.

Cel mai probabil, însă, petrecerea nu va mai avea la fel de mulți invitați.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Gina Pistol, despre dificultățile întâmpinate în timpul filmărilor pentru Asia Express: „Localnicii nu știau să vorbească deloc engleză”

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete