Mesaje și urări de Dragobete pentru jumătatea ta. Trimite un gând frumos persoanei iubite

Pe 24 februarie celebrăm dragostea adevărată, Dragobetele fiind sărbătoarea românească pe care toți românii o așteaptă cu nerăbdare. Cu această ocazie, îndrăgostiții încearcă să le facă surprize plăcute partenerilor de viață, încercând să îi surprindă cu gesturi mărunte.

Mesaje și urări de Dragobete pentru jumătatea ta

Cu toate că orice persoană se bucură atunci când primește un cadou din partea persoanei iubite, de cele mai multe ori, un simplu gând frumos și care este venit din suflet este mai valoros decât orice alt lucru material pe care o persoană ar putea să îl primească. Din acest motiv ne-am gândit să facem o listă cu cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite jumătății tale de Dragobete.

Mesaje de Dragobete pentru ea

“Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt. Te iubesc, iubita mea!”,

“Dragostea nu are nevoie de cuvinte, de o zi specială sau de cadouri scumpe. Dragostea vorbește prin priviri și atitudini. De Dragobete vreau să ne bucurăm de fiecare gest mărunt și să ne iubim la fel cum am făcut-o și până acum. Te iubesc!”

“Poate că prima oară m-am îndrăgostit de ochii tăi frumoși și de chipul blând, dar acum sunt îndrăgostit nebunește de un suflet cald și care îmi este mereu aproape. Te iubesc!”

“În fiecare zi realizez puțin câte puțin cât de norocos sunt pentru că exiști în viața mea. Reușești să îmi dai putere în zilele grele din viața mea și să mă faci să zâmbesc chiar și atunci când pare că nu am niciun motiv să o fac. Pentru asta și pentru alte sute de motive te iubesc și voi continua să o fac toată viața”

Mesaje de Dragobete pentru el

“Te iubesc atât de mult, încât niciun cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Lângă tine mă simt puternică și protejată. Te iubesc!”

“Știi acel moment când găsești un om de care nu te mai poți desprinde? Ei bine, eu l-am întâlnit și mi-aș dori să îmi fie alături toată viața. Te iubesc și de Dragobete aș vrea să știi că ești cea mai importantă persoană pentru mine”

“Dragostea e un munte pe care îl urci râzând și îl cobori plângând. E o taină pe care îndrăgostiții o ascund de frica lumii. Noi am ajuns în vârf și mi-aș dori să rămânem aici mereu. Te iubesc.”

“Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea și pentru că mă ajuți să înțeleg ce înseamnă să iubești și să fii iubită!”

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cele mai frumoase citate despre iubire

Cele mai romantice zodii. Acești nativi pun mare preț pe iubire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse