Mesaj cutremurător al Sofiei Vicoveanca

sofia vicoveanca

sofia vicoveanca

Impresionată de drama românilor care au trăit cutremurul din Italia, cântăreața de muzică populară Sofia Vicoveanca a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător.

'Au plecat în Italia cu toată speranţa, cu gândul de a pune deoparte, de a-şi creşte copiii şi de a-şi ajuta părinţii în anii grei ai bătrâneţii!… Pentru câţiva dintre ei, totul s-a sfârşit acum câteva zile, în cutremurul care le-a secerat vieţile, fără milă! Moartea, când vine, nu întreabă ce naţionalitate ai, în faţa ei toţi suntem egali… Mă rog Tatălui Ceresc să le dea odihnă fără de sfârşit şi să-i primească în Lumina Sa! Iar celor rămaşi acasă, mângâiere şi putere!!

În memoria celor pe care moartea i-a smuls prea brusc dintre noi şi ca o alinare pentru cei ce le-au fost apropiaţi, o doină născută dintr-un bocet: “Inimă, pământ glodos”! Eu le sunt alături cu tot sufletul!!

Iar voi, dragii mei, toţi cei ce sunteţi departe, Dumnezeu să va aibă în paza Sa, clipă de clipă!', a scris pe Facebook îndrăgita artistă.

În cutremurul din centrul Italiei au fost uciși 11 români, iar 4 au fost dați dispăruți. Alții au trăit momente dramatice sau chiar și-au pierdut casele pentru care au făcut credite și au muncit ani de zile printre străini.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber