Mergi la nuntă din obligație? 5 idei care te vor feri de plictiseală

Nu există om care să nu fi mers la o nuntă din obligație…. Ai primit invitație la nunta nepoatei surorii bunicii, cu care nu te-ai mai văzut din copilărie și acum toată familia îți spune că nu poți să refuzi?

Chiar dacă multe nunți nu mai sunt organizate așa cum cere tradiția, ideea că nunta este un eveniment la care trebuie să participe întreaga familie sau chiar întreaga comunitate s-a păstrat, la fel ca în Italia, Grecia sau India. Poți să refuzi să participi la nunta unei rude îndepărtate sau a uneia cu care pur și simplu nu ai ținut legătura, dar nu este exclus să îți superi mama sau bunica. Cam tot neamul…

Mergi la nuntă din obligație?

Te poți simți obligată să participi la o nuntă și dacă cei care te invită au fost prezenți la evenimentele organizate de tine, chiar dacă în restul timpului nu vă vedeți prea des. Să zicem că ai acceptat deja invitația, te pregătești de nuntă, dar știi că nu sunt prea multe șanse să te distrezi, pentru că, în afară de una-două persoane, nu cunoști pe nimeni. Poate nici atât….

Ce e de făcut, ca totuși să nu-ți petreci toată seara stând pe scaun și neavând cu cine să schimbi o vorbă? Iată câteva idei care te vor feri de plictiseală:

Încearcă să te alături unui grup

Cel mai ușor poți face asta dacă te alături altor invitați pe ringul de dans, dacă nu refuzi fotografiile de grup și dacă întârzii puțin în zona unde este amenajat candy bar-ul.

Petrece mult timp afară

E simplu să cunoști oameni noi și dacă ieși din când în când pe terasa restaurantului, unde invitații vin de obicei să discute în liniște sau să își facă fotografii.

Îmbracă-te supersmart

Un alt mod prin care poți sparge gheața este să vii la nuntă îmbrăcată cu ceva foarte frumos și elegant, vei stârni admirația și curizitatea tuturor. Lumea va dori să te cunoască… și să se împrietenească cu tine.

Pregătește un moment artistic

Dacă nu ai prea mari emoții în public și dacă te pricepi la dans sau poți să cânți, nu este deloc o idee rea, cu condiția ca momentul să fie plănuit împreună cu mirii.

Vino cu o prietenă

Dacă nu ai un partener care să te însoțească la nuntă și știi bine că nu vei avea cu cine să schimbi o vorbă toată seara, de ce nu ai veni însoțită de o prietenă bună? Nu uita, însă, să discuți acest aspect cu gazdele, ca să eviți orice fel de surprize.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te-ar putea interesa și Ești invitată la o nuntă. Cum te îmbraci?

Sursa foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse