Meghan Markle se gândește deja la cel de-al doilea copil? Ducesa de Sussex, dată de gol de prințul Harry

Urmează să devină mamă pentru prima oară la sfârșitul lunii aprilie, dar se pare că Meghan Markle se gândește deja la cel de-al doilea copil. Planurile cuplului regal au fost dezvăluite de prințul Harry, acesta glumind pe această temă cu Simon Weston, veteran de război. 

În cadrul recepției organizate la Palatul Buckingham cu ocazia împlinirii a 50 de ani de când prințul Charles are titlul de Prinț de Wales, prințul Harry a făcut o glumă care a strânit multe semne de întrebare. Mai exact, într-o discuție despre familie și copii cu veteranul Simon Weston, în vârstă de 57 de ani, prințul Harry a dezvăluit că nu ar fi deranjat să devină tată de două ori.

Meghan Markle se gândește deja la cel de-al doilea copil?

Se pare că Meghan Markle și prințul Harry au planuri serioase de viitor, asta dacă ar fi să luăm în considerare declarațiile ducelui de Sussex. Acesta nu este speriat de ceea ce urmează după ce bebelușul regal va veni pe lume, lucru care îl determină să se gândească deja la un al doilea copil.

“Am glumit despre faptul că Țara Galilor a învins Anglia la rugby. De asemenea, l-am avertizat pe el și pe ducesă că vor avea parte de multe nopți nedormite atunci când se va naște copilul. El a spus că dacă vor fi mai mult de doi se va descurca.”, a spus Simon Weston, potrivit dailymail.co.uk.

În timpul recepției, Meghan Markle a fost surprinsă în timp ce își privea burtica de gravidă, aceasta spunându-i secretarului Alun Cairns: “Arăt destul de diferit comparativ cu ultima oară când m-ai văzut, nu? Da, este drăguț, suntem aproape acolo”, a spus Meghan Markle făcând referire la momentul în care va naște.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Bălan, primele declarații după ce a suferit un stop cardio-respirator. Ce spune despre medicii care s-au ocupat de cazul ei?

Cât de frumoasă este fetița Iuliei Albu. La 9 ani, Mikaela este o adevărată domnișoară și seamănă tot mai mult cu mama ei

Ce nume ar putea alege Meghan Markle și prințul Harry pentru bebelușul lor?

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete