Cât de frumoasă este fetița Iuliei Albu. La 9 ani, Mikaela este o adevărată domnișoară și seamănă tot mai mult cu mama ei

Fetița Iuliei Albu și a lui Mihai Albu are 9 ani și este cea mai mare mândrie a părinților ei. Timpul a trecut, iar fetița s-a transformat într-o adevărată domnișoară, asemănarea cu mama ei fiind tot mai vizibilă.

Fetița Iuliei Albu, Mikaela, pare să împărtășească pasiunea mamei pentru modă, având în vedere că în fotografiile făcute publice de părinții ei, micuța a pozat având grijă la fiecare detaliu. Deși este doar un copil, micuța emană eleganță și rafinament, iar ținutele pe care le poartă nu sunt deloc banale, ceea ce înseamnă că Mikaela s-ar putea gândi în viitor la o carieră în domeniul modei. În plus, în fotografia postată pe rețelele de socializare de mama ei, cu ocazia zilei de 1 martie, Mikaela pare că s-a inspirat din ședințele foto ale acesteia, având în vedere atitudinea pe care a adoptat-o în momentul în care a fost fotografiată.

Cât de frumoasă este fetița Iuliei Albu

Fetița Iuliei Albu este copia fidelă a vedetei, cele două având o mulțime de trăsături comune. Deși ar putea să urce pe podium cu mare ușurință, în prezentările de modă pentru copii, Iulia Albu își dorește ca în prezent, fetița ei să se ocupe de școală, educația fiind pe primul plan.

Deși ei apar frecvent în spațiul public, Mihai Albu și Iulia Albu se feresc să o expună public pe Mikaela, iar în momentul în care aleg să facă acest lucru, fotografiile cu micuța strâng un număr impresionant de aprecieri și comentarii din partea fanilor, la fel cum s-a întâmplat și pe 1 martie, atunci când Iulia Albu a încărcat pe instagram o fotografie cu Mikaela: “Doamne cât e de frumoasă”, “Frumusețe de fetița”, “Superbă”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Iulia Albu.

Foto: facebook

Citește și:

Noi informații despre starea de sănătate a Andreei Bălan. Andreea Antonescu a dezvăluit cum se simte artista după stopul cardio-respirator suferit

Surpriză de proporții la Asia Express'. Un concurent eliminat s-a întors în competiție. Gina Pistol a făcut anunțul

Brenda și Dylan din Beverly Hills 90210' au fost blestemați?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete