Andreea Bălan, primele declarații după ce a suferit un stop cardio-respirator. Ce spune despre medicii care s-au ocupat de cazul ei?

Andreea Bălan, primele declarații după ce a suferit un stop cardio-respirator
Vezi pozele

După ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a făcut primele declarații. Starea cântăreței este mult mai bună, motiv pentru care a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat în timpul nașterii micuței Clara Maria. 

Andreea Bălan, primele declarații după ce a suferit un stop cardio-respirator

Andreea Bălan a vorbit, în această dimineață, cu reporterii Spynews și a dat detalii despre starea ei de sănătate, dar și despre medicii care s-au ocupat de cazul ei. Vedeta a ținut să precizeze că se simte mult mai bine și le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune în această situație delicată. Mai mult decât atât, cântăreața a menționat că în cadrul spitalului în care a născut a primit cele mai bune îngrijiri și că nu îi consideră pe medici vinovați de cele întâmplate, ci pune problemele de sănătate apărute pe seama organismului ei care a avut o reacție neașteptată.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în timpul nașterii?

În timpul operației de cezariană au apărut o serie de complicații care au dus la stop cardio-respirator. Aceste cazuri sunt foarte rar întâlnite, însă în prezent, cântăreața se află la Terapie Intensivă, iar starea ei stabilă.

“Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătațit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorbă cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica. Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel ca niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei.”, a fost comunicatul transmis de clinica privată în care se află Andreea Bălan. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bălan.

Foto: facebook

Citește și:

Noi informații despre starea de sănătate a Andreei Bălan. Andreea Antonescu a dezvăluit cum se simte artista după stopul cardio-respirator suferit

Surpriză de proporții la Asia Express'. Un concurent eliminat s-a întors în competiție. Gina Pistol a făcut anunțul

Ce nume ar putea alege Meghan Markle și prințul Harry pentru bebelușul lor?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete