Rona Hartner: “ De 6 luni știam că voi avea cancer”

Rona Hartner - stiam ca am cancer

Rona Hartner - stiam ca am cancer

La sfârșitul lunii februarie, Rona Hartner a fost diagnosticată cu o tumoră pe colon, iar artista a fost supusă unei operații. Rona Hartner: De 6 luni știam că voi avea cancer'.

Intervenția chirurgicală a durat în jur de șase ore, dar artista a depășit totul cu bine, iar acum este în afara oricărui pericol.

Rona Hartner a declarat că a fost o tumoare canceroasă, dar medicii au eliminat-o în totalitate şi nu va avea nevoie de tratament postoperator.

Rona Hartner: De 6 luni știam că voi avea cancer'

Artista a mărturisit că a presimțit totul, cu șase luni înainte.

ȚDe șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer. Mă gândeam: Pe ce culoare o să scriu oare? După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte.

Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu și când colo eu eram cea bolnavă.

Din când în când stăteam eu așa când să adorm, la o siestă sau ceva, mă gândeam. Bine, dacă ar fi să scriu cancer, cum l-aș scrie? Și după ziceam aoleu, nu. Deci corpul meu îmi vorbea de vreo 6 luni, 8 luni, îmi zicea discret: Băi, nu prea e în regulă, dar nu aveam semne, decât o mare oboseală și o stare un pic de nervozitate. Nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora 8 seara”, a declarat Rona pentru Antena Stars.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete