Ce nume ar putea alege Meghan Markle și prințul Harry pentru bebelușul lor?

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să devină părinți în această primăvară, la finalul lunii aprilie și chiar dacă admiratorii cuplului regal mai au de așteptat până vor afla dacă este vorba despre un băiat sau o fată, la casele de pariuri sunt favorite câteva nume pe care cei doi viitori părinți le-ar putea alege pentru a-și boteza primul copil.

Ducii de Sussex nu au dat detalii despre bebelușul care urmează să vină pe lume la final de aprilie, însă există deja speculații referitoare la sexul acestuia și la numele pe care l-ar putea purta. Există voci care afirmă că Meghan Markle și prințul Harry vor alege un nume prin care să îi aducă un omagiu prințesei Diana. Nu ar fi prima oară când acest lucru se întâmplă în familia regală britanică, având în vedere că prințul William și Kate Middleton au ales ca prințesa Charlotte să poarte și numele bunicii sale, astfel că numele complet al acesteia este Charlotte Elizabeth Diana.

Ce nume ar putea alege Meghan Markle și prințul Harry pentru bebelușul lor?

Foarte multe persoane cred că primul copil al ducilor de Sussex va fi o fetiță și din acest motiv, la casele de pariuri, numele favorit este Diana, urmat de Alice, Victoria și Alexandra. În cazul în care primul moștenitor al cuplului regal va fi un băiat, pariorii spun că Meghan Markle și prințul Harry pot alege nume ca Arthur, Edward sau James, potrivit mirror.co.uk.

Indiferent de variantele propuse la casele de pariuri, un lucru este cert. Numele primului copil al prințului Harry și al lui Meghan Markle va fi dezvăluit de familia regală britanică doar după ce ducesa de Sussex va naște, lucru care este valabil și în ceea ce privește sexul bebelușului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Charles a cerut în căsătorie de două ori aceeași femeie înainte de nunta cu prințesa Diana. Ce răspuns a primit?

Actrița Ileana Stana Ionescu va fi distinsă cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră

Regina Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie de piele. Este una dintre cele mai sexy apariții publice

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete