Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Meghan Markle și prințul Harry, premiera Regele Leu, LondraSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La mijlocul lunii iulie a anului trecut, acompaniată de soțul ei, Meghan Markle (38 de ani) a strălucit pe covorul premierei europene a filmului „Regele Leu” din Leicester Square, Londra.

Evenimentul a fost organizat pentru „susținerea conservării mediului în care viețuiesc animalele sălbatice și a comunităților muncitorești”. Cuplul a fost prezent la eveniment deoarece Fundația Regală este una dintre susținătoarele cauzei.

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Prințul Harry (35 de ani), fiind introdus CEO-ului companiei Walt Disney, Bob Iger, a „profitat” de ocazie pentru a-i mărturisi acestuia că soția lui, fostă actriță, este foarte interesată să devină vocea unuia sau mai multor personaje Disney.

Videoclipul discuției a apărut în mediul online după ce publicația The Sunday Times a dezvăluit că Meghan ar fi semnat recent un contract cu Disney. Suma de bani câștigată de ducesă ar fi ulterior donată organizației Elephants Without Borders.

„Știi că Meghan face voiceovere?”, îi spune Harry lui Bob, în timp ce ducesa conversează cu artista Beyonce și cu soțul ei, rapperul Jay Z.

„Știai asta?”, întreabă prințul. „Pari surprins. Este foarte interesată.”

„Sigur”, pare să răspundă Bob. „Ne-ar plăcea să încercăm.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Sâmbătă, 11 ianuarie, The Sunday Times a dezvăluit că Meghan a semnat un deal cu Disney pentru un proiect încă necunoscut.

Câștigurile vor merge apoi către organizația Elefanți Fără Frontiere, un grup care urmărește elefanții pentru a-i proteja de braconaj.

Informația a ajuns în presă la scurt timp după ce ducele și ducesa de Sussex au anunțat că își doresc să renunțe la rolul de membri seniori ai familiei regale britanice pentru a putea deveni independenți din punct de vedere financiar.

Ceea ce a surprins cu adevărat a fost, însă, decizia perechii de a nu se consulta cu regina însăși. În urma celor publicate în mediul online, reprezentanții suveranei au mărturisit:

„Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Noi înțelegem dorința lor de a îmbrățișa o nouă abordare.

Acestea sunt însă probleme delicate care necesită timp pentru a putea fi rezolvate”.

Întreaga familie regală pare în prezent dornică să găsească o soluție cât mai rapidă pentru ca Meghan și Harry să devină entități separate familiei lor.

Foto: Hepta.ro

Sursă: Popculture

Citește și:

Cele mai amuzante mesaje din mediul online după separarea ducilor de Sussex de familia regală

De ce nu au semnat prințul Harry și prințul William contracte prenupțiale cu soțiile lor?

Meghan Markle părăsește singură Marea Britanie după anunțul că ea și prințul Harry vor să se separe de familia regală a Marii Britanii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete