Mesajul lui Ștefan Bănică Junior după decesul jurnalistei Cristina Țopescu: „Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”

Cristina Topescu si Stefan Banica Junior

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului de Medicină citate de Libertatea, Cristina Țopescu a decedat în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită cu exactitate, însă primele date arată că vedeta TV ar fi suferit un infarct în somn. Acest lucru urmează să fie confirmat din punct de vedere medico-legal.

La începutul anilor 1990, regretata jurnalistă forma un cuplu cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani). Din cauza neînțelegerilor, în anul 1993, perechea s-a despărțit.

Mesajul lui Ștefan Bănică Junior după decesul jurnalistei Cristina Țopescu

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei.

A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică Junior, în mediul online, după decesul jurnalistei.

De ce s-au despărțit Ștefan Bănică Junior și Cristina Țopescu?

După despărțire, Cristina a fost prima care a vorbit public despre relația lor. „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea.

A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină.

Îmi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, pentru revista Tango, potrivit Click!.

„M-am simțit foarte iubită de el”

Ulterior, Cristina a mărturisit că între ei a fost vorba doar despre niște simple neînțelegeri de cuplu, dar și că iubirea a fost uriașă.

Fosta prezentatoare TV a povestit că Ştefan Bănică Junior este un om foarte pătimaş care „avea ieşiri copilăreşti” şi că relaţia dintre ei a fost una cât se poate de pasională şi frumoasă.

„Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles.

Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el.

De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult.

Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special”, a povestit Cristina Ţopescu, la Draga mea Prietenă, mai relatează Click!.

Foto: Facebook / Libertatea.ro

Citește și:

Regretata Cristina Țopescu, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din țara noastră. Imagini de arhivă cu prezentatoarea TV

Cristina Țopescu, înainte să moară: „Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir. Sper să-mi revin, dar ăsta mă omoară cu zile!”

Motivul pentru care Cristina Țopescu nu a avut copii: „Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete