Meghan Markle părăsește singură Marea Britanie după anunțul că ea și prințul Harry vor să se separe de familia regală a Marii Britanii

Meghan Markle și prințul Harry

Meghan Markle (38 de ani) este din nou pe teritoriu canadian!

Recent, o sursă a dezvăluit pentru publicația online E! News că fosta actriță s-a întors singură în Canada pentru a-și revedea fiul, Archie Harrison (8 luni), după doar trei zile petrecute în Marea Britanie.

Meghan Markle și prințul Harry (35 de ani) au petrecut Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii alături de mama ducesei, Doria Ragland, urmând ca restul sărbătorilor de iarnă ale anului trecut să fie petrecute de pereche în Canada.

Meghan Markle părăsește singură Marea Britanie după anunțul că ea și prințul Harry vor să se separe de familia regală a Marii Britanii

Plecarea ducesei de Sussex din Regatul Unit îl lasă în urmă pe prințul Harry care este nevoit să atenueze tensiunile create de anunțul făcut de cuplu în data de 8 ianuarie.

Ducii de Sussex au publicat în mediul online un mesaj potrivit căruia își doresc să se separe de familia regală a Marii Britanii, renunțând la statutul lor de membri seniori, pentru a putea deveni independenți din punct de vedere financiar.

Pe parcursul acestor întâmplări, Meghan și Harry au decis să-și lase fiul în grija bonei și a unei foarte bune prietene a ducesei de Sussex, stilista Jessica Mulroney, în Canada.

Perechea a revenit în Marea Britanie inițial pentru a participa la primul lor angajament regal pe anul acesta. Meghan și Harry au vizitat Canada House din Londra, Anglia, pentru a o întâlni pe Janice Charette, înalt comisar canadian, pe 7 ianuarie.

Prințul Harry i se va alături lui Meghan și fiului lor în Canada curând, mărturisesc reporterii regali. Cu toate acestea, Harry are un alt angajament oficial programat în Anglia joia viitoare.

În timp ce Meghan s-a întors în Canada alături de fiul ei, restul familiei regale au celebrat-o ieri seară pe Kate Middleton, soția prințului William, care a împlinit 38 de ani.

Potrivit BBC, înaintea cinei aniversare a lui Kate, regina Elisabeta a II-a ar fi organizat o întâlnire de urgență cu prințul Charles, prințul William și prințul Harry pentru a-i persuada că găsească „soluții realizabile” la cele anunțate de Meghan și Harry, soluții pe care să le aibă în câteva zile, nu săptămâni.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Acum că Meghan Markle și prințul Harry sunt independenți din punct de vedere financiar, va reveni ducesa pe micul ecran?

Ziua de naștere a lui Kate Middleton, eclipsată de scandalul stârnit de ducii de Sussex. Ce mesaj i-au transmis Meghan Markle și prințul Harry ducesei?

De ce nu au semnat prințul Harry și prințul William contracte prenupțiale cu soțiile lor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete