De ce nu au semnat prințul Harry și prințul William contracte prenupțiale cu soțiile lor?

Kate Middleton, prințul William, prințul Harry și Meghan Markle

Ați crede, în mod eronat, că membrii familiei regale ca prințul Harry, prințul William și prințesele Beatrice și Eugenie nu au apelat la un contract prenupțial din iubire pentru partenerii lor de viață.

Nu, nu au făcut asta pentru că pur și simplu nu este necesar! Aparent, prințesa Eugenie este una dintre cele mai bogate membre independente ale familiei regale a Marii Britanii.

Verișoara prinților William și Harry are o avere estimată la 4 milioane de dolari, avere proprie, sumă de bani moștenită din trustul privat deschis de mama reginei Elisabeta a II-a, regina Elisabeta Regina Mamă, pentru ea.

În Statele Unite ale Americii, miresele care au o moștenire atât de generoasă iau adesea în considerare o cale de a se proteja din punct de vedere legal de viitorii lor parteneri de viață, asta în cazul în care cei doi ar divorța.

De ce nu au semnat prințul Harry și prințul William contracte prenupțiale cu soțiile lor?

Contractele prenupțiale nu sunt însă pe placul membrilor familiei regale. „Din punct de vedere istoric, membrii familiei regale nu au avut niciodată astfel de contracte”, mărturisea, în urmă cu ceva timp, scriitoarea Ingrid Seward, pentru publicația People.

„Sunt mult mai populare în Statele Unite ale Americii – pur și simplu nu este ceva caracteristic britanicilor.”

În acest caz, regina este, păi, rege. Toate bunurile familiei regale aparțin familiei regale în sine, ca entitate, nu individului care beneficiază de ele.

Cu regina Elisabeta a II-a la conducere, toate resursele regale sunt deținute deci, de ea. Iar sumele de bani pe care ceilalți membrii le dețin sunt controlate de regină. Așadar, regina este mai presus de contractul prenupțial.

„Nu ai nevoie de un acord prenupțial ca să oprească împărțirea averii în mod egal între indivizi de către Castelul Windsor, în cazul unui divorț”, mai spune biograful regal Duncan Larcombe, pentru publicația Town & Country.

Foto: Hepta.ro

Sursă: Elle US

Citește și: 

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică din 2020. Ce au descoperit specialiștii în limbajul trupului?

Prințul Harry și Meghan Markle, decizia care a șocat o lume întreagă! Renunță la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice. Care este motivul?

Prima reacție a reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete