Cele mai amuzante mesaje din mediul online după separarea ducilor de Sussex de familia regală


 

După ce au petrecut sărbătorile întâi în Statele Unite ale Americii, iar apoi în Canada, prințul Harry (35 de ani) și Meghan Markle (38 de ani) și-au reluat pe 7 ianuarie 2020 angajamentele regale.

Cuplul a vizitat, așadar, Canada House în Londra, Anglia, pentru a o întâlni pe Janice Charette, înalt comisar canadian.

Cele mai amuzante mesaje din mediul online după separarea ducilor de Sussex de familia regală

În seara zilei de 8 ianuarie, ducii de Sussex au făcut un anunț șocat. Se separă de familia regală pentru a deveni „independenți din punct de vedere financiar”.

Prin intermediul unui mesaj publicat pe contul oficial de Instagram (@sussexroyal), prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la rangul de membri „seniori” ai familiei regale britanice, continuând să își îndeplinească angajamentele față de bunica prințului, regina Elisabeta a II-a.

Pentru declarația cuplului regal (încă) CLICK AICI!

Ceea ce a surprins cu adevărat a fost, însă, decizia perechii de a nu se consulta cu regina însăși! În urma celor publicate în mediul online, reprezentanții suveranei au mărturisit:

„Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Noi înțelegem dorința lor de a îmbrățișa o nouă abordare.

Acestea sunt însă probleme delicate care necesită timp pentru a putea fi rezolvate”.

Într-o notă ceva mai comică, celebritățile, dar și ceilalți urmăritori ai familiei regale din mediul online au făcut o sumedenie de glume pe seama celor întâmplate.

Susținuți în număr mare și condamnați în număr aproximativ la fel de mare, Meghan și Harry au stârnit hohote de râs în online după ce aceste mesaje au fost publicate.

Cele mai haioase comentarii, mesaje și reacții le găsiți în videoclipul de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro / Hepta.ro / Instagram

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică din 2020. Ce au descoperit specialiștii în limbajul trupului?

Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate? Nu este deloc unul ușor!

S-a decis! Ce studii va urma fiul cel mare al Ancăi Serea? David speră să se înscrie la o facultate din Anglia sau Olanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete