Medlife – Tratamente si interventii chirurgicale la coloana vertebrala

Medlife – Tratamente si interventii chirurgicale la coloana vertebrala

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife
Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife
a demarat, la inceputul acestei luni, o colaborare cu profesorul Dirk Uyttendaele, medic specialist in chirurgia spinala de la Universitatea de Medicina Ghent din Belgia.

In baza acestei colaborari, pacientii vor beneficia atat de consultatii de specialitate cat si de interventii chirurgicale complexe, pe care profesorul Uyttendaele le va efectua impreuna cu echipa de medici ortopezi ai Spitalului de Ortopedie si Traumatologie MedLife.

In cadrul Spitalului de Ortopedie si Traumatologie MedLife vor putea fi tratate sub indrumarea profesorului Uyttendaele toate afectiunile coloanei verterbrale (hernii de disc, scolioze sau alte diformitati, spondilolistezis, tumori, traumatisme etc.), la orice nivel (lombar, toracal,cervical).

In premiera pentru medicina privata din Romania se vor putea trata displazii congenitale de sold. Toate interventiile chirurgicale asistate de catre profesorul Uyttendaele vor fi oferite la aceleasi preturi practicate de medicii romani in cadrul Spitalului de Ortopedie si Traumatologie MedLife.

Proiectul de colaborare se va desfasura pentru o perioada indelungata si va include mai multe etape. In prima etapa o comisie speciala asistata de profesorul Uyttendaele va face evaluarea si selectia cazurilor eligibile pentru a fi operate in cadrul Spitalului de Ortopedie si Traumatologie MedLife. In a doua etapa se vor efectua interventiile chirurgicale, la intervale prestabilite impreuna cu profesorul Dirk Uyttendaele.

„Pentru a beneficia de expertiza profesorului Uyttendaele, pacientii trebuie sa se prezinte la o consultatie in cadrul Spitalului de Ortopedie MedLife, cu toate investigatiile pe care le-au efectuat. In functie de informatiile oferite, doctorii vor evalua in ce masura pacientul are nevoie de investigatii suplimentare” a declarat Radu Niculaita, Managerul Spitalulului de Ortopedie si Traumatologie MedLife.

Cazurile pacientilor eligibili, incluzand analizele si investigatiile respective, vor fi discutate de o comisie de evaluare condusa de profesorul Dirk Uyttendaele. In cadrul procesului de analiza, comisia va decide ce tip de tratament chirurgical necesita pacientul, iar acesta va primi un raspuns in 48 de ore de la evaluarea cazului medical.

Daca pacientul accepta sa fie operat, acesta va fi programat pentru un consult preanestezic in cel mai scurt timp, ulterior fiind stabilita de comun acord si data operatiei.

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife este situat pe Bulevardul Ferdinand 98-100, Sector 2, Bucuresti.

CV profesor dr. Dirk Uyttendaele

Prof. Dr. Dirk Uyttendaele este unul dintre cei mai renumiţi specialişti in tratarea afectiunilor ortopedice din Europa. Absolventul Universitatii de Medicina din Ghent, Belgia in 1972, dr. Dirk Uyttendaele s-a specializat in chirurgie ortopedica in 1977 si medicina de recuperare in anul 1986.

Seful clinicii de chirurgie spinala a Spitalului Universitar din Ghent si profesor in cadrul aceluiasi spital, prof. dr. Dirk Uyttendaele este autorul multor proiecte de cercetare privind tehnicile chirurgicale si implanturi spinale.

Despre Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife este primul spital privat dedicat afectiunilor sistemului osteo-articular din Romania. Lansat in decembrie 2011 dupa o investitie de 8,5 milioane de euro, spitalul ofera pacientilor servicii integrate de ortopedie:

  • consultatii de specialitate in regim de ambulatoriu si spital;
  • interventii chirurgicale;
  • serivicii de imagistica si laborator;
  • servicii de kinetoterapie si recuperare medicala.

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie este cea de-a sasea unitate spitaliceasca dezvoltata de MedLife si are o capacitate de 45 de paturi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Sanatate