MedLife inaugureaza primul centru privat de Excelenta in Gastroenterologie

MedLife anunta deschiderea primului Centru de Excelenta in Gastroenterologie din mediul privat, specializat in diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor aparatului digestiv, dar si anexelor acestuia, ficatul si pancreasul.

Centrul este dotat cu aparatura medicala moderna, fiind asistat de cei mai buni specialisti, care utilizeaza metode de ultima ora de diagnostic si tratament. Dotarile si gradul de pregatire a medicilor permit tratarea oricaror afectiuni din sfera gastrica, indiferent de gradul de complicatie a acestora.

Aparatura medicala disponibila in cadrul Centrului include un endoscop Olympus Extera CV 160, un colonoscop Olympus Extera CV 160, un ecograf Siemens cu posibilitati de examinare Doppler si tehnologia PILLCAM SB2 cu Videocapsula – cel mai performant sistem de endoscopie non-invaziva.

Gama de investigatii accesibile in cadrul noului centru specializat cuprinde videogastroscopie, videocolonoscopie, videocapsula endoscopica, polipectomii, colonoscopii, determinare markeri virali, diagnosticul precoce si stadializarea cancerului digestiv si a tumorilor hepato-bilio-pancreatice, diagnosticul si monitorizarea terapeutica a hepatitelor cronice virale, biopsii endoscopice, endoscopii si rectoscopii.

”Prin deschiderea Centrului de Excelenta in Gastroenterologie, MedLife a mai facut un pas in extinderea serviciilor sale, orientandu-se, de aceasta data, catre centrele specializate pe diverse afectiuni. Noul centru ofera toate serviciile si investigatiile din sfera gastroenterologica, inclusiv revolutionara videocapsula endoscopica, la preturi foarte accesibile, aliniate la cele practicate de spitalele de stat”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie MedLife.

Centrul de Excelenta in Gastroenterologie functioneaza ca unitate independenta in cadrul Hyperclinicii MedLife Favorit, iar reprezentantii MedLife se asteapta la un numar de 6000 pacienti pe luna. In prima luna de la deschidere, Centrul ofera reduceri de 50% pentru controlul de dupa orice endoscopie si colonoscopie.

La ora actuala, reteaua de centre specializate MedLife include alte 3 unitati. Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare, Centrul de Medicina Materno Fetala, care include un Departament de Fertilizare in Vitro si Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala – toate localizate in Capitala.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Sanatate