MedLife deschide primul spital privat de ortopedie si traumatologie din Romania

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife

Sala de operatii

Noul spital ofera servicii integrate de ortopedie: consultatii de specialitate in regim de ambulatoriu si spital, interventii chirurgicale, serivicii de imagistica si laborator, precum si servicii de kinetoterapie si recuperare medicala.

Desfasurat pe trei niveluri si o suprafata de 2000 mp, Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife include ambulatoriu de specialitate, departament de imagistica si radiologie medicala, bloc operator cu 3 sali de operatie, sectie de ATI cu 2 compartimente (septic si aseptic), unitate de primiri urgente care va asigura functionarea spitalului 24/24 ore, departament de kinetoterapie si recuperare medicala, laborator pentru analize de urgenta, precum si rezerve a cate 1 si 2 paturi, capacitatea totala a spitalului fiind de 45 de paturi.

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife
De asemenea, noul spital include echipamente de ultima generatie: CT Somatom Emotion; RX Axiom Aristos VX Plus (radiologie conventionala digitala care permite realizarea radiografiilor in format special); instalatie cu flux laminar, Siremobil C-arm, precum si materiale specifice afectiunilor ortopedice care permit realizarea unui tratament complet, adaptat fiecarui caz specific.

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife

Sala de preanestezie

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife

Tomograf computerizat

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife

Rezerva cu un pat

Conf. Gheorghe Popescu

Echipa Spitalului de Ortopedie si Traumatolgie este condusa de Conf. Gheorghe Popescu si numara 80 de angajati, in special medici si asistente medicale care, pe langa asistenta si investigatiile medicale oferite in zona de ambulatoriu, vor gestiona o gama larga de interventii chirurgicale: tot spectrul interventiilor artroscopice, cura chirurgicala a fracturilor, interventii la nivelul antepiciorului, artroplastii totale de sold si genunchi, sindrom de canal carpian, osteotomii de corectie, vertrebroplastii si alte interventii la nivelul coloanei vertebrale.

Spitalul va trata pacienti cu varsta peste 16 ani, copiii beneficiind de ingrijire pentru probleme ortopedice in Spitalul de Pediatrie Medlife, in conditii specifice.

Spitalul de Ortopedie si Traumatolgie se afla in Bulevardul Ferdinand nr. 98-100, sector 2, Bucuresti. Programarile pentru consultatii, tratamente sau kinetoterapie se vor putea face incepand cu data de 12 decembrie 2011, la numarul de telefon unic pentru programari in Sistemul Medical Medlife: (021) 9646.

Reprezentantii Sistemului Medical MedLife sunt pregatiti ca, in primul an de activitate, in Spitalul de Ortopedie si Traumatologie sa trateze aproximativ 1000 pacienti lunar.

MedLife, Mihai Marcu
„Odata cu realizarea acestei investitii in deschiderea noului spital, MedLife isi consolideaza pozitia de lider inclusiv pe zona spitalelor. Avem in portofoliu 6 spitale care acopera cea mai larga gama de interventii chirurgicale din medicina privata din Romania: de la cele de chirurgie generala si ginecologica la cele de chirurgie oftalmologica, urologica, plastica, ORL, pediatrica si, mai nou, ortopedica.

Reunim in spitalele noastre 22 de sali de operatie si un numar de 540 de paturi, iar tehnologia de care dispunem si inalta pregatire a personalului medical ne permit sa realizam operatii similare celor din medicina privata europeana, la noi acasa.”, a declarat Mihail Marcu, Presedinte MedLife.

Foto: Mihaela Serea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate