Maria Dragomiroiu, bătută cu bestialitate! Artista a fost victimă a violenței domestice

După cazul Danielei Crudu, care a şocat întreaga ţara, mai multe vedete și-au găsit puterea să povestească dramele prin care au trecut de-a lungul vieții, experiențele lor cu violența domestică. Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu a fost bătută cu bestialitate de soțul ei.

Maria Dragomiroiu, bătută în plină stradă

 

Deși pare greu de crezut, în tinerețe, artista a fost bătută de tatăl copiilor ei. Potrivit wowbiz.ro, Maria Dragomiroiu a fost victima violenței domestice în timpul căsniciei cu primul ei soț. Interpreta de muzică populară a povestit cum fostul ei soț, care avea darul băuturii, a bătut-o în plină stradă, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Dar, ceea ce este cu adevărat șocant, bătaia s-a petrecut cu acceptul mamei lui.

Maria Dragomiroiu avea bănuiala că soțul ei o înșală, iar infidelitățile fostului soț se petreceau în apartamentul mamei lui. În ziua în care Maria s-a dus la apartamentul soacrei ei având bănuiala că soțul ei se află acolo împreună cu amanta Paula, a avut loc o scenă de o cruzime nemaiîntâlnită.

„Aveam convingerea că Ion este la ea acasă (la mama lui – n. red.) cu Paula. În acest timp, liftul urca, a ajuns la etajul cinci, și ea a început să țipe, să mă certe, ca să audă cei doi din casă și să nu deschidă ușa! După aceea, a ieșit Ion, baut, și a spus că vrea să vorbim. A apărut și soacră-mea, Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.

Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!', a povestit Maria Dragomiroiu experiența traumatizantă pe care a trăit-o în tinerețe.

Fostul soț avea meteahna băuturii

Maria Dragomiroiu a fost căsătorită cu Ion timp de 10 ani, între 1975 și 1985. Avea doar 20 de ani când i-a devenit soție, nași de cununie fiindu-le Ileana Sărăroiu și Mircea Câmpeanu. I-a dăruit doi copii, pe Ileana și pe Mircea: “La 20 de ani eu mă pregăteam să fiu mămică, la 22 de ani aveam deja doi copii. Eram un copil cu doi copii […] Au venit pe lume pentru că așa a vrut Dumnezeu. Eram foarte săracă, nu aveam nici cu ce să îi îmbrac, mai ales că au venit repede unul după altul. Fierbeam rufele într-un cazan pe aragaz. Mi-a fost greu, foarte greu“, a povestit Maria Dragomiroiu potrivit sursei citate.

În prezent, Maria Dragomiroiu este căsătorită cu impresarul Bebe Mihu. Cei doi s-au cununat civil în 1991, iar nunta au făcut-o în 1998.
Citește și
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete