La 61 de ani, Maria Dragomiroiu se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cum a reușit cântăreața să slăbească 9 kilograme?

Maria Dragomiroiu este o cântăreață de muzică populară foarte apreciată, aceasta având foarte mulți fani, atât în țară, cât și în străinătate. Pe lângă calitățile vocale, cântăreața se poate lăuda și cu un aspect fizic de invidiat, fiind considerată întotdeauna o femeie foarte frumoasă.

Atunci când spunem Maria Dragomiroiu, automat ne ducem cu gândul la cântăreața ce are un păr superb.  Chiar dacă de-a lungul timpului i s-a propus în nenumărate rânduri să își tundă părul, Maria Dragmiroiu nu a renunțat la podoaba capilară impresionantă și chiar și la 61 de ani, aceasta are un păr lung, frumos și sănătos.

Cum a slăbit Maria Dragomiroiu 9 kilograme?

Pe lângă părul de o lungime generoasă, Maria Dragomiroiu de poate lăuda și cu o formă fizică de invidiat, aceasta mărturisind că nu face eforturi speciale pentru a-și menține silueta. Într-un intreviu pentru emisiunea “Xtra Night Show”, cântăreața a dezvăluit metoda prin care a reușit să slăbească 9 kilograme, din luna octombrie și până în prezent.

“Fac genuflexiuni. Măcar 15 sau 20 înainte de culcare. Rotesc mâinile, capul. 9 kilograme am slăbit din octombrie până acum. Nu mai sunt aşa disperată. Stau aşa, am fost plecată şi-n America. Ştii că mâncarea de acolo îngraşă. Cred că s-a setat ceva în capul meu şi nu îmi trebuie mai mult. Am 66 de kilograme. Dacă mai dau jos încă două, e binişor.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Chiar dacă a trecut de prima tinerețe, Maria Dragomiroiu nu a avut nevoie de intervenții estetice pentru a face neobservată trecerea timpului, însă nu este împotriva acestora, mai ales atunci când sunt necesare.

“N-am operaţii estetice, dar o să fac. Acum 5 ani mi-am tăiat pleoapa de sus. Aşa m-am născut, cu ea dublă.”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru emisiunea “Xtra Night Show”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Maria Dragomiroiu.

Foto: facebook

Citește și:

O cunoscută prezentatoare tv este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil

După ce s-a îngrășat 10 kilograme, Ela Crăciun a fugit cu antrenorul de fitness la munte: „Am ars peste 1400 de calorii'

Mihaela Mihai trece prin momente delicate. După 3 luni de investigații, medicii au descoperit care este cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete