Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte. Ce i-a pus cântăreței viața în pericol?

Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte

Maria Dragomiroiu este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, chiar dacă în viață nu a avut întotdeauna parte doar de lucruri frumoase. Plecată în străinătate pentru un concert, cântăreața a fost la un pas să își piardă viața.

Fiind o artistă apreciată la nivel internațional, Maria Dragomiroiu este invitată de foarte multe ori să susțină spectacole în afara granițelor țării. Acest lucru s-a întâmplat și în urmă cu ceva ani, atunci când invitată la un spectacol în Israel, cântăreața a trecut prin clipe foarte dureroase.

Mai exact, viața Mariei Dragomiroiu a fost pusă în pericol de o sarcină extrauterină, cântăreața ajungând să piardă cantități mari de sânge.

“Nu am mai putut să am copii. Pe avion am făcut o extrauterină unde iarăși m-a apărat Dumnezeu. Mergeam în Israel, am făcut pe avion extrauterină. Am cântat patru cântece și s-a rupt filmul. Aveam inundat tot organismul. Acolo am întâlnit o vâlceancă de la mine, fost medic anestezist, care mi-a dat sânge, a avut grijă de mine. Totul este cum îi e dat unui suflet, prin ce să treacă, cu bune și rele. Așa a trebuit să fie. Nimic nu este întâmplător.”, a povestit Maria Dragomiroiu într-un interviu pentru emisiunea “Xtra Night Show”.

Maria Dragomiroiu este o cântăreață de muzică populară foarte apreciată. De-a lungul timpului, melodiile sale au devenit foarte cunoscute, aceasta bucurându-se de tot sprijinul fanilor.

Foto: facebook

Citește și:

La 61 de ani, Maria Dragomiroiu se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cum a reușit cântăreața să slăbească 9 kilograme?

A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…'

Emilia Ghinescu, o mamă fericită! Fiul ei cel mare a promovat cu note bune examenul de bacalaureat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete