Antonia și-a arătat noile silicoane. Cum arată artista după a doua operație la sâni

Antonia și-a panicat publicul la începutul acestui an, când și-a anulat un concert la mare din motive medicale. Mai târziu s-a aflat că situația nu a fost atât de gravă, ci doar de natură estetică. Misterul a fost elucidat chiar de artista care, după ce a fost asaltată cu întrebări, a decis să declare public pe social media despre ce este vorba.

«Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!', “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum', please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!», a spus Antonia.

Acum, evident, toate lumea a fost curioasă să vadă cum arată artista, iar răspunsul a venit rapid. Antonia arată demențial! Focoasa brunetă și-a pus silicoane mai mari de această dată, iar acest lucru ii scoate si mai tare în evidență corpul perfect.

La 30 de ani și după 3 nașteri, iubita lui Alex Velea are un look de milioane. Sportul, alimentația sănătoasă și, iată, medicul estetician sunt cele trei „ingrediente' care o țin în formă pe Antonia. Operația efectuată la acest început de an nu este prima pentru Antonia. În 2015, la 8 luni după ce l-a adus pe lume pe Dominic, artista a făcut primul implant mamar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete