Antonia și-a arătat noile silicoane. Cum arată artista după a doua operație la sâni

Antonia și-a arătat noile silicoane. Cum arată artista după a doua operație la sâni

Antonia și-a panicat publicul la începutul acestui an, când și-a anulat un concert la mare din motive medicale. Mai târziu s-a aflat că situația nu a fost atât de gravă, ci doar de natură estetică. Misterul a fost elucidat chiar de artista care, după ce a fost asaltată cu întrebări, a decis să declare public pe social media despre ce este vorba.

«Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!', “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum', please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!», a spus Antonia.

Acum, evident, toate lumea a fost curioasă să vadă cum arată artista, iar răspunsul a venit rapid. Antonia arată demențial! Focoasa brunetă și-a pus silicoane mai mari de această dată, iar acest lucru ii scoate si mai tare în evidență corpul perfect.

La 30 de ani și după 3 nașteri, iubita lui Alex Velea are un look de milioane. Sportul, alimentația sănătoasă și, iată, medicul estetician sunt cele trei „ingrediente' care o țin în formă pe Antonia. Operația efectuată la acest început de an nu este prima pentru Antonia. În 2015, la 8 luni după ce l-a adus pe lume pe Dominic, artista a făcut primul implant mamar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete