Marcel Toader şi Maria Constantin au divorţat, în secret! După șase luni de scandaluri, totul s-a întâmplat la notar: „Da, este adevărat”

După mai multe luni de scandaluri care păreau a fi fără sfârșit, Marcel Toader și Maria Constantin au divorțat, în secret, la notar. Se pare că cei doi au finalizat toate procedurile de divorț, chiar în cursul zilei de ieri.

Timp de aproape șase luni, Marcel Toader și Maria Constantin au avut nenumătare certuri și scandaluri pe care le-au făcut publice. Acum, cei doi și-au încheiat, în final, socotelile pe cale amiabilă.

Marcel Toader şi Maria Constantin au divorţat

„Da, este adevărat, dar nu am ce altă declarație să fac', a spus Maria Constantin pentru Spynews.ro.

În această perioadă tensionată, Marcel Toader a susţinut că soţia sa, Maria Constantin, l-a înşelat în propria maşină şi venea cu dovezi în acest sens. Mai mult decât atât, lenjeria intimă a Mariei Constantin a fost găsită chiar în maşina lui Marcel Toader, însă pe aceasta din urmă nu au fost găsite semne ce aparţineau cântăreței.

Maria Constantin este în sfârșit o femeie liberă, iar în ultimul timp a început să se concentreze mai mult pe cariera sa profesională.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Maria Constantin și Marcel Toader, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Maria Constantin, dezvăluiri dureroase după scandalul cu Marcel Toader: „Cel mai greu a fost pentru mama mea care mă suna și plângea în telefon'

Câți bani primește Maria Constantin pentru a da declarații exclusive despre divorțul de Marcel Toader

Oana Roman, atac dur la Marcel Toader: „Un frustrat care se preteaza la un circ penibil'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete