Teo Trandafir, chemată la școala în care învață fiica ei. Care este motivul?

Teo Trandafir a fost chemată în această dimineață la școala în care învață fiica ei, iar experiența pe care a trăit-o a emoționat-o foarte tare pe îndrăgita prezentatoare tv.

Teo Trandafir, chemată la școala în care învață fiica ei

Dacă atunci când sunt chemați la școală părinții se duc cu gândul la năzbâtiile pe care le-au făcut cei mici, Teo Trandafir a avut parte de o mare surpriză în această dimineață. Vedeta a fost chemată la școală, dar nu pentru a vedea care este situația fiicei sale la învățătură, ci pentru a o admira într-un spectacol de balet.

Prezentatoarea tv a postat o imagine emoționantă cu Maia, fiiica ei, pe un site de socializare, povestind întâmplarea din această dimineață.

“Azi, m-am dus la școala Maiei. Pe vremea mea, dacă părinții erau chemați la școală, era tragedie! Acum, e prilej de balet! Bravo, Maia, copilul visurilor mele!”, a scris Teo Trandafir în dreptul fotografiei.

Postarea prezentatoarei tv a strâns rapid un număr impresionant de like-uri și a fost comentată de o mulțime de persoane. Teo Trandafir a primit felicitări pentru educația pe care i-a oferit-o fiicei sale, iar mulți dintre fanii vedetei au lăudat și relația specială care există între cele două.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Teo Trandafir.

Foto: facebook

Citește și:

Prinţesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au logodit. Uite când este programată nunta

Maria Marinescu a născut cel de-al doilea copil, în mare secret: „Numele lui l-am ales, dar nu mă lasă Alin să-l divulg'

Cum arată astăzi Barbara Mori? Celebra actriță de telenovele este complet schimbată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete