Câți bani primește Maria Constantin pentru a da declarații exclusive despre divorțul de Marcel Toader

Scandalul dintre Maria Constantin și Marcel Toader este departe de a se încheia. După ce a fost acuzată de către soțul ei de infidelitate, cântăreața fost destul de rezervată în declarații în legătură cu acest subiect.

Cu toate acestea, se pare că Maria Constantin vorbește totuși pe bani, pentru o singură televiziune și anume Pro TV, unde dă declarații exclusive, după ce a semnat un contract.

Câți bani primește Maria Constantin pentru a da declarații exclusive despre divorțul de Marcel Toader

Un bun prieten de-al artistei, pe nume Florin Burescu, a dezvăluit câți bani primește Maria Constantin pentru a vorbi sincer despre divorțul cu Marcel Toader. Aceasta susține că nu este vorba despre o sumă mare.

„Eu chiar astazi am aflat de la Maria. Ştim cu toţii că are un contract de respectat la televiziunea la care ea vorbeşte şi cei de acolo au presat-o să meargă în emisiune în ziua respectivă să vorbească. Are un contract în exclusivitate. Se învârte la o sumă lipsită de importanţă. Este o sumă foarte mică. Poate să şi facă şi trei rochii la mine de suma respectivă, preţurile sunt foarte mici', a declarat Florin Burescu, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP', de la Antena Stars.

Cu toate că primește bani pentru a dezvălui informații despre divorțul de Marcel Toader, Maria Constantin nu prea vorbește, ci dă puține detalii despre viața sa privată.

Pe 13 septembrie, Maria Constantin și Marcel Toader ar fi trebuit să se prezinte la un birou notarial pentru a finaliza actele de divorț. Cu toate acestea, la această întâlnire a venit doar cântăreața de muzică populară.

Cei doi s-au căsătorit pe data de 26 septembrie 2015. Maria Constantin, în vârstă de 30 de ani, a mai fost căsătorită o dată, în timp ce Marcel Toader, în vârstă de 54 de ani, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce a depus acetele pentru divorțul de Maria Constantin, Marcel Toader a făcut un gest surprinzător: „Îi cer iertare pentru…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete