Maria Constantin, dezvăluiri dureroase după scandalul cu Marcel Toader: „Cel mai greu a fost pentru mama mea care mă suna și plângea în telefon”

Vezi pozele

Cântăreața Maria Constantin nu se sfiește să reacunoască faptul că trece prin una dintre cele mai dificile perioada din viața sa. Scandalurile cu Marcel Toader au epuizat-o fizic și psihic, iar artista nu își mai găsește liniștea. 

Maria Constantin a vorbit despre felul în care reușește să facă față presiunii pe care o resimte în aceste momente. Aflată în plin proces de divorț cu Marcel Toader, cântăreața susține că nu i-a fost deloc ușor, motiv pentru care a decis să ceară ajutorul unui psiholog și să facă terapie.

Maria Constantin, dezvăluiri dureroase după scandalul cu Marcel Toader

„A merge la psiholog într-o perioadă grea din viața ta nu este nicio rușine. Eu recunosc, am ajuns la psiholog, fac terapie. Și asta m-a ajutat să-mi dau seama că, prin câte am trecut, sunt totuși un om normal, cu toate țiglele pe casă. Că sunt încă un om destul de optimist, care vede partea frumoasă a vieții', a dezvăluit Maria Constantin în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Cântăreața spune că mama ei este cea mai afectată de tot scandalul în care ea este implicată și face tot posibilul să se păstreze puternică de dragul acesteia.

„Cel mai greu a fost pentru mama mea care mă suna și plângea în telefon, iar eu mă abțineam să nu plâng și eu. Multă lume probabil s-a întrebat de ce nu am spus nimic, de ce nu am dat nicio replică. Dar răspunsul meu a fost mereu o nouă realizare. Eu așa am fost crescută, să nu vorbesc despre alții, ci numai despre mine. Iar despre mine vorbește munca mea', a mai adăugat Maria Constantin.

Marcel Toader şi Maria Constantin ş-au căsătorit în luna septembrie a anului 2015, după mai bine de doi ani de relaţie. Părinţii spirituali ai celor doi au fost Silviu Prigoană şi actuala soţie Mihaela. Maria Constantin, în vârstă de 30 de ani, are un băiat din primul mariaj.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Câți bani primește Maria Constantin pentru a da declarații exclusive despre divorțul de Marcel Toader

După ce a depus acetele pentru divorțul de Maria Constantin, Marcel Toader a făcut un gest surprinzător: „Îi cer iertare pentru…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete