Mara Bănică a ajuns de urgență pe masa de operație! S-a simțit din ce în ce mai rău: „Durerile sunt insuportabile!”

Mara Bănică trece prin momente grele. Vedeta a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

De câteva săptămâni, Mara Bănică se confrunta cu dureri groaznice la picioare. A călcat strâmb, dar a ignorat însă problemele. În timp, durerile au început să fie din ce în ce mai puternice, așa că până la urmă bruneta a mers la spital.

„Am călcat strâmb și deja ajunsesem să mă trezesc noaptea din cauza durerilor', a declarat Mara Bănică, conform spynews.ro.

Mara Bănică a ajuns de urgență pe masa de operație

După ce a făcut mai multe investigații medicale, Mara a aflat ca avea un cartilagiu rupt la un picior, așa că a fost dusă pe masa de operație. Sub control radiologic, i-a fost injectată glezna, pentru a se putea reface și, pentru a mai putea merge din nou.

„Sunt un pic amețită de la anestezie, dar mi-e deja mai bine. Sper să mă refac cât mai repede', a mai adăugat spus Mara Bănică de pe patul de spital.

În urmă cu puțin timp, ea postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare pe patul de spital. Imaginea a fost însoțită de un mesaj pentru fanii săi.

„Am avut o intervenţie chirurgicală la picior. Sub anestezie uşoară, că sunt tare dureroase infiltraţiile, mai ales cele la glezna. Doctorul Tarek Nazer e un fel de Dumnezeul oaselor cu probleme'. I-a reparat meniscul tatălui meu, iar mie îmi pune glezna pe drumul cel bun de fiecare dată când durerile sunt insuportabile!', a scris Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Nimeni nu a știut că s-au despărțit după 16 ani de relație! Mădălin Voicu și Carmen Olteanu au divorțat în mare secret

La mulți ani, Corina Chiriac! Îndrăgita cântăreață împlinește astăzi 68 de ani

Ce trebuie să mănânci înainte de a merge la sală? Carmen Brumă îți spune secretele ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete