La mulți ani, Corina Chiriac! Îndrăgita cântăreață împlinește astăzi 68 de ani

Corina Chiriac este una dintre vocile cu care România se mândrește, iar în anii  ’70 și ’80 aceasta s-a bucurat de un adevărat succes. Cântăreață, compozitoare, textieră, actriță și prezentatoare tv, Corina Chiriac a câștigat rapid dragostea publicului și se bucură și astăzi de ea.

Melodii ca “Ce mică-i vacanţa mare”, “Strada speranţei” sau  „Opriți timpul' sunt doar câteva dintre cântecele care s-au bucurat de popularitate și care sunt fredonate și astăzi, lucru demonstrat chiar în acest an, atunci când Corina Chiriac a participat la festivalul de muzică electronică “Electric Castle” și chiar și cei mai tineri dintre cei prezenți i-au fredonat melodiile.

Astăzi, Corina Chiriac împlinește 68 de ani, dar dacă ar fi să judecăm după aspectul fizic și după pofta de viață, putem afirma că celebra cântăreață reușește să își ascundă foarte bine vârsta din buletin. La 68 de ani, Corina Chiriac arată impecabil și reușește să fie tot timpul plină de energie și cu un tonus de invidiat.

Cine a fost marea dragoste a Corinei Chiriac?

În ceea ce privește viața personală, Corina Chiriac a încercat tot timpul să păstreze un anumit mister, însă invitată în platoul unei emisiuni de radio, aceasta a mărturisit cine a fost marea ei dragoste. Cântăreața a fost îndăgostită nebunește de cântărețul ceh Karel Gott, pe care l-a cunoscut la un festival de muzică.

M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala.  Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: Alo!', a povestit Corina Chiriac, potrivit libertatea.ro.

Corina Chiriac a intrat și în pielea femeii căsătorite, însă mariajul acesteia nu a durat prea mult timp, ea fiind căsătorită cu Virgil Anastasiu doar pentru o perioadă de 5 ani, între 1992-1997 .

În prezent, Corina Chiriac prezintă emisiunea “Opriți timpul!”, producție care este urmărită de foarte multe persoane.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Corina Chiriac.

Foto: facebook

Citește și:

Ce trebuie să mănânci înainte de a merge la sală? Carmen Brumă îți spune secretele ei

Stela Popescu, mai sinceră ca niciodată: „Mie nu îmi place Bendeac deloc'

Delia, despre cine „poartă' talentul în familia sa: „Eu nu îl moștenesc pe tata'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete