Nimeni nu a știut că s-au despărțit după 16 ani de relație! Mădălin Voicu și Carmen Olteanu au divorțat în mare secret

Mădălin Voicu a făcut o declarație suprinzătoare despre viața lui amoroasă. Nimeni nu a știut că el a divorțat în secret de pictorița Carmen Olteanu, în vârstă de 37 de ani. Ea a fost cea de-a doua soție a fostului deputat și i-a dăruit doi copii.

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015, dar s-au despărțit recent. Se pare că acum Mădălin Voicu, în vârstă de 65 de ani, iubește din nou.

Mădălin Voicu și Carmen Olteanu au divorțat în mare secret

Invitat în cadrul emisiunii „Agenția VIP', Mădălin Voicu a vorbit cu sinceritate despre viața lui amoroasă.

„Eu sunt un bărbat care mi-am ales, cel puţin în ultimul an, o anumită cale. M-am despărţit de Carmen. Copiii îi văd cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână, în funcţie de programul lor şi al meu. Trăiesc lângă o femeie pe care o respect, care mă iubeşte şi nu neapărat mă apreciază, ci mă înţelege, că până la urmă asta este toată chestia.

Probabil în timp, rănile pe care le-am suferit tot în timp, se vor vindeca. Ştii cum cred eu că oamenii trebuie să-şi facă de cap? Trebuie să pună punct unor lucruri care au fost malefice şi să purceadă către lucruri pozitive. La mine, s-a stricat conturul la desen, iar eu îmi găsesc alt contur. Acum desenul e frumos, e cu roz şi cu ornamente, gustos cu sos. Eu nu mă pot schimba. Am simţit că sunt luat uşor de cap', a mărturisit Mădălin Voicu, la Antena Stars.

Mădălin Vociu şi Carmen Olteanu au făcut nunta în secret în 2015, deși aveau o relație de 14 ani. Au împreună doi băieți.

„Ştefan este la şcoală în clasa a doua, iar Ioan, în grupa mare la grădiniţă. Ăştia mici mă ţin într-un tonus, care îmi face bine. Îi iubesc pe toţi copiii extraordinar de mult şi ei mă iubesc, în special ăştia mici pentru că mă văd mai des cu ei', a adăugat politicianul.

Fostul deputat de etnie rromă a mai fost căsătorit cu Adriana şi mai are trei copii, Mădălin jr., Bogdan şi Ioana. În prezent, Mădălin Voicu ocupă fotoliul de secretar de stat la Ministerul Culturii.

Foto: libertatea.ro, click.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

La mulți ani, Corina Chiriac! Îndrăgita cântăreață împlinește astăzi 68 de ani

Ce trebuie să mănânci înainte de a merge la sală? Carmen Brumă îți spune secretele ei

Stela Popescu, mai sinceră ca niciodată: „Mie nu îmi place Bendeac deloc'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete