Andreea Marin nu se mai ascunde. Vedeta a confirmat că iubește din nou: “Da, sunt într-o relație”

Chiar dacă a trecut printr-o despărțire, Andreea Marin nu se teme să iubească din nou, iar dacă până acum presa doar specula că aceasta ar fi din nou implicată într-o relație, acum vedeta a confirmat zvonurile.

Andreea Marin iubește din nou

Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase femei din România și chiar dacă în viața amoroasă a avut parte și de dezamăgiri, vedeta nu și-a pierdut încrederea în iubire. Prezentă la un eveniment monden, Andreea Marin a acordat un interviu în care a dezvăluit ce se întâmplă acum în viața ei și dacă iubește din nou.

“Da, sunt într-o relație. Eu voi trăi până în ultimul moment al vieții mele plenar. Voi trăi viața pentru că nu mi-a fost dată să mă plâng de ea, ci mi-a fost dată să mă lupt pentru ea și să o trăiesc atât de frumos cât îmi stă mie în putere. N-aș putea să spun că în momentul de față sunt speriată de ceva, am întâlnit un om bun, îl apreciez, plec cu sufletul deschis înainte și trebuie să crezi în ceva ca să îi dai șansa de a fi frumos și de a se împlini, dar nu trebuie, cred eu, să ne mai facem atât de multe calcule, atât de multe probleme, poate că de aici vin și multe dintre angoasele noastre, în viața de zi cu zi sau speranțele nerealiste pe care ni le punem într-o relație sau alta. Nu o relație trebuie să ne împlinească pe noi, ci noi trebuie să căutăm împlinirea și odată cu asta să răspândim dragoste în jurul nostru. Am ajuns la vârsta aceasta să gândesc așa”, a spus Andreea Marin pentru “Vorbește lumea”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Nimeni nu a știut că s-au despărțit după 16 ani de relație! Mădălin Voicu și Carmen Olteanu au divorțat în mare secret

La mulți ani, Corina Chiriac! Îndrăgita cântăreață împlinește astăzi 68 de ani

Ce trebuie să mănânci înainte de a merge la sală? Carmen Brumă îți spune secretele ei

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete