”Mâine e o nouă zi”, de Lori Nelson Spielman

Mâine e o nouă zi

o noua zi

Brett Bohlinger pare să aibă totul: slujba perfectă, un apartament spaţios și un iubit extraordinar de chipeș. Una peste alta, o viaţă de vis. Până când mama ei iubită moare, lăsând în testament o clauză importantă: pentru a-și primi moștenirea, Brett trebuie să atingă mai întâi ţelurile de pe lista cu lucruri de făcut în viaţă, pe care ea a alcătuit-o când era o fată naivă de paisprezece ani.

Îndurerată, Brett înţelege cu greu decizia mamei – visurile din copilărie nu seamănă deloc cu ambiţiile ei de la vârsta de treizeci și patru de ani. Unele par imposibile. Cum ar putea ea să aibă o relaţie cu un tată care a murit acum șapte ani? Alte ţeluri (Să fiu o profesoară extraordinară!) i-ar impune să-și reinventeze întregul viitor. Pe măsură ce Brett pornește într-o călătorie uimitoare în căutarea visurilor ei adolescentine, un lucru devine clar: uneori, cele mai plăcute daruri ale vieţii se găsesc în locurile cele mai neașteptate.

„O poveste minunată, emoţionantă, care ne amintește să ne trăim viaţa din plin.

Cecelia Ahern, autoarea bestsellerului P.S. Te iubesc

„Nu rataţi remarcabilul volum de debut al lui Lori Nelson Spielman, un roman emoţionant despre transformare și încredere… Mâine e o nouă zi este o poveste spusă cu căldură, din inimă.

Sarah Addison Allen

„Romanul de debut al lui Spielman este fermecător.

Kirkus Reviews

„Irezistibil! Tot ce-ţi poţi dori de la o carte de ficţiune pentru femei. Un roman inteligent, amuzant, emoţionant, o carte pe care n-o poţi lăsa din mână.

Susan Elizabeth Phillips

De marți, 30 iulie, la toate punctele de difuzare a presei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte