Cum s-a schimbat viața Analiei Selis după ce a devenit mamă? Acesta este motivul pentru care cântăreața a decis să renunțe la muzica latino comercială

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Așa cum era de așteptat, după ce a devenit mamă, viața Analiei Selis s-a schimbat radical. După ce a născut, cântăreața a decis să își întrerupă cariera muzică pentru a se ocupa de creșterea copiilor, motiv pentru care a lipsit de pe scenă aproximativ 5 ani.

Chiar dacă avea mare succes și oamenii îi ascultau melodiile, Analia Selis nu a stat pe gânduri atunci când a fost vorba să renunțe la muzică în favoarea celor doi copii. Pe măsură ce anii au trecut, iar cei doi copii au crescut, cântăreața a decis că este momentul să își reia activitatea profesională și să se întoarcă în zona sa de comfort, muzica latino. În momentul în care a revenit în muzică, artista a întâmpinat o mulțime de greutăți și asta pentru că piața muzicală din România se schimbase foarte mult.

Motivul pentru care Analia Selis a decis să renunțe la muzica latino comercială

Invitată în emisiunea “Povești de viață”, difuzată în fiecare vineri, începând cu ora 16, pe pagina de facebook și pe site-ul Revistei Avantaje, Analia Selis a vorbit despre motivul care a determinat-o să renunțe la muzica latino comercială și să pornească pe un alt drum.

Urmărește materialul video pentru a vedea declarația Analiei Selis.

Foto: captură video

Citește și:

Analia Selis și mama ei au o relație cu totul specială. Ce decizie a luat femeia de dragul fiicei ei

Despre viață și tango, cu Analia Selis | Povești de viață

Urania, interviu sincer despre viață și destin

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite