Maia Morgenstern intră în Teledonul “O mamografie, o viaţa salvată”

Maia Morgenstern intră în Teledonul “O mamografie, o viaţa salvată”

În Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân organizat de AVON, în iunie 2012, s-au înscris mai mult de 2.500 de femei.

De aceea, sâmbăta aceasta, 3 noiembrie, la Kanal D se va organiza teledonul ,,O mamografie, o viaţă salvată”, cu scopul strângerii de fonduri necesare suplimentării cu încă 3500 de mamografii.

Până la sfârşitul anului 2012, se doreşte ca 6000 de femei înscrise în acest program să beneficieze de mamografii gratuite.

Teledonul o să fie prezentat de Andreea Marin Banică, iar în platoul emisiunii vor veni vedetele Kanal D: Cristina Cioran, Paula Chirilă, Adelina Pestriţu, Raluca Lăzăruţ, Simona Pătruleasa, Bianca Ioniţă, Silvia Ioniţă, Christian Sabbagh, Mădălin Ionescu, Ernest şi Oana Roman care vor vorbi despre importanţa unui control medical la sâni.

De asemenea, Andreea Marin Banica îi va avea invitaţi în platou pe actriţa Maia Morgenstern şi pe Dr. Raed Arafat, care timp de câteva ore vor răspunde la apelurile tuturor românilor care vor dori să doneze bani.

Donaţiile se pot face până la data de 18 noiembrie 2012 (inclusiv), în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote, trimiţând un SMS la numărul de telefon 8835.

Valoarea SMS-ului este de 2 euro, cu TVA inclus. Numărul de SMS 8835 a devenit activ pe 19 octombrie.

Citeşte şi Ce trebuie sa stii despre cancerul la san
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate