“Luptăm împreună împotriva cancerului de sân”, eveniment de conștientizare a importanței profilaxiei, organizat de revista Avantaje și Institutul Sânului

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Revista Avantaje și Institutul Sânului au organizat vineri, 18 octombrie, un amplu eveniment de conștientizare a importanței prevenției cancerului de sân. Evenimentul, găzduit de Spitalul Monza, s-a bucurat de prezența întregii echipe de medici de la Institutul Sânului, coordonată de fondatorul institutului, dr. Cristian Gabriel Viișoreanu, și de prezența câtorva zeci de invitate, printre care foste paciente care au învins în lupta cu cancerul mamar, dar și doamne interesate de metodele de prevenție a maladiei secolului. 

Evenimentul a fost unul interactiv, cei prezenți în sală putând adresa întrebări echipei de medici, oportunitate de care s-a profitat din plin. S-au dezbătut și combătut cele mai frecvente temeri ale femeilor legate de cancerul de sân, s-au furnizat informații despre cele mai noi metode de tratament al cancerului de sân, metode folosite deja cu succes la Institutul Sânului, s-a vorbit despre riscurile neprezentării la timp la medic, despre riscurile pe care și le asumă femeile care nu-și fac controale regulate, despre implicațiile psihologice ale cancerului de sân.

eveniment Avantaje si Institutul SanuluiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Au luat cuvântul Dr. Cristian-Gabriel Viișoreanu, medic specialist chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie oncologică; Dr. Lucian Rușitoru, medic specialist chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie oncologică; Dr. Valentina Iordache, medic specialist chirurgie generală, competență în chirurgia oncologică; Dr. Persida Boscan, medic anestezie terapie intensivă; Dr. Gabriel Rîcu, medic primar radioterapie; Dr. Andreea Meruță, medic specialist chirurgie plastică și reconstructivă, membru al Boardului European de Chirurgie Plastică; Dr. Amelia Milulescu, medic specialist obstetrică – ginecologie, cu supraspecializare în ginecologie oncologică; Dr. Loredana Dragomir, medic primar radiologie-imagistică medicală, competență în senologie imagistică; Anca Gulinescu, psiholog clinician.

Cum s-a desfășurat evenimentul, în materialul video de mai sus. Pozele de la eveniment se găsesc pe pagina de Facebook a revistei Avantaje

Mulțumim partenerilor care au asigurat serviciile de catering, Gargantua, SANT’ANNA și Pfanner România.

Foto: Sorin Cioponea

Operator: Bogdan Sorocan

Montaj: Ionuț Ștefan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Lifestyle sănătos